Reklama

Reklama

V utajení

(seriál)
  • USA Covert Affairs (více)
USA, (2010–2014), 52 h 51 min (Minutáž: 41–65 min)

Hrají:

Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Peter Gallagher, Hill Harper, Anne Dudek, Sendhil Ramamurthy, Nic Bishop, Dylan Taylor, Gregory Itzin (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(75)

Mladá a šikovná Annie Walkerová (Piper Perabová), ktorá precestovala celý svet, ovláda šesť jazykov a túži po dobrodružstve, sa sa stane tajnou agentkou CIA. Do prvej akcie ju vyšlu dokonca ešte pred dokončením výcviku. No ako je známe, k úspechu nestačia len lingvistické znalosti a dokonalý vzhľad. V nefalšovaných špionážnych hrách sa však Annie dokonale osvedčí. Walkerovej šéfuje chladná a cynická Joan Campbellová, manželka riaditeľa tajných operácií CIA Arthura Cambella. Jej jediným priateľom a dôverníkom sa stane operačný technik Auggie Anderson z ústredia agentúry, ktorý pri výkone služby prišiel o zrak. (TV JOJ)

(více)

Recenze (61)

Expertt 

všechny recenze uživatele

Neni to špatný..ale spíše jako oddechovka. Nejde o nejvěrohodnější napodobení fungování, postoje, systém,..atd. CIA, ale jen o filmové zpracování s určitými aspekty. Příběh se jako u většiny novodobích seriálů váže v jistém ohledu na minulost. Vedle hlavní dějové linie spjaté s děním v CIA se dáke seriál věnuje vztahům a postojům veřejnosti vůči agentuře (rodina, novináři, politika). ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Asi je poněkud unáhlené hodnotit seriál po úvodním dílu, ale stejně to udělám, protože pravděpodobnost dalšího sledování je nízká jak liliputí prostitutka. Důvodem je v první řadě nefunkční chemie mezi mnou a hlavními hrdiny série. Tedy čerstvou agentkou CIA, jejíž barbínoidní vzhled a motivace jednání (byla opuštěna po krátkodobém vztahu, hrůůůza!) jsou mi blízké asi jako Voyager 1. Kecám, Voyager 1 je mi podstatně bližší. Další důležitou postavou je slepý agent Auggie, co má být zřejmě roztomile šarmantní, leč mne jeho skřítkovská image jaksi neoslovuje. Zápletka 1. dílu mě taky nezaujala, takže co? Takže na tenhle všední seriál bez lítosti flatuluji. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Keby to bol „Agent bez minulosti“ s rovnakým dejom, tak je to úplne zbytočný seriál a nikto by ho nepozeral. S krásnou ženou v hlavnej postave by to malo nejakú šancu, ale po prvom dieli o tom pochybujem. Ak je to vraj najlepší diel, tak pri druhom asi aj skončím. Seriálov s dokonalými oddeleniami CIA plnými vtipných mužov a krásnych žien je priveľa a prestávam ich rozoznávať. K práci sa primieša trochu osobného života, tentokrát celkom nezaujímavého a bez náboja a takýto bol aj tajný prípad, ktorý sa tu riešil. (25.6.2013) Vyšetrovanie a akcia sú stále na okraji záujmu pri tvorbe príbehu a skoro všetko sa sústreďuje do kancelárií nejakého ústredia s občasnými scénami v teréne. Nevybočuje to zo zabehaných koľají podobných seriálov a veľmi nemá zmysel to sledovať. (16.7.2013) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další TV seriál o agentech s hlavní ženskou rolí. Jedná se o nenáročnou pohodovou podívanou, která sice nenadchne svou ne-originalitou, ale ani neurazí. Příběhy jsou televizně nenáročné, takže často svojí naivitou vyvolají úsměv. Piper Perabo v roli agentky je sympatická a sexy. Role jí padne jako by ji byla napsána přímo na tělo. Její lidskost, city i smysl pro spravedlnost je uvěřitelná a nutí ji fandit při plnění dalšího úkolu. Akční scény někdy postrádají logiku, atmosféra typicky televizní, zkrátka lepší průměr. Jedná se ale o dílo, které díru do televizního světa neudělá. ()

Forum. odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik WTF scén a nesmyslů nebylo ani v kobře 11 v poslední sérii. Například :Dvě holky dva dny běhaj po lese pořád padaj a schovávaj se a přitom jsou nezašpiněné a namalované. Nebo scéna kdy se potřebují schovat uvidí dům a jedné z nich se do něj nechce a ta druhá řekne - nebon já těm lidem věřím. No kurva kde jsme ?! Zbytečnost, která není v ničem nová naopak se vůbec nestydí a nemaskuje to, že snad krade náměty i z Big Bena nebi Sisky. Kurva to nechceš. ()

Galerie (552)

Zajímavosti (6)

  • Poradkyní pro pilotní díl seriálu byla bývalá agentka Valerie Plameová, jejíž totožnost byla odhalena v roce 2003 v novinách, které tehdy doprovázel velký politický skandál. Valerie napsala o svém působení v CIA knihu. (prokda)
  • Piper Perabo se na svou roli Annie Walker připravovala přímo v sídle CIA v Langley. (prokda)
  • V roce 2010 byla Piper Perabo nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský herecký výkon v televizním seriálu v kategorii drama. (prokda)

Reklama

Reklama