Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kubánská advokátka Margarita Santos vede v Miami skvělý život. Je vdaná za úžasného muže, má dvě kamarádky, které jsou jí oporou a nedávno se stala partnerem v advokátní kanceláři. Její život se náhle obrátí vzhůru nohama, když se do města vrátí její expřítel a řekne jí, že ji chce zpět. A aby toho nebylo málo, její matka a její manžel se domluví na jejím otěhotnění a případ imigrace kubánské rodiny rázem není snadný. (Rea_Z1982)

(více)

Recenze (7)

nash. 

všechny recenze uživatele

Spíš než komedie (humorného tu opravdu není vůbec nic) je to jen malé romantické drama, které je takovým o chloupek lepším kubánským klonem Sexu ve městě, přičemž jedinou viditelnou změnou je zasazení do kubánské komunity a jedinými přednostmi redukce slepic ze čtyř na tři a obsazení hlavní role. Na Vanessu Marcil se kouká přece jen lépe než na S. J. Parkerovou. ()

LudeCZek 

všechny recenze uživatele

Latinskoamerický Sex ve městě-3 kamarádky,čekání na pana dokonalého,nevěra,těhotenství,vztahy,adopce, etnické zvyšování sebevědomí. Radši si pusťte nějaký díl ze sexu ve městě,uděláte líp. lepší 2* ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama