Reklama

Reklama

Vacaciones de terror 2

  • USA Vacation of Terror II (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Julio je pozván na oslavu narozenin, kde zjištuje, že "panenka z pekla" je zpět! Přišla si pro Julia a zabije každého, kdo se jí postaví do cesty. "Kniha trpících duší" je jedinou záchranou před krvelačnou bestií. A tak Juliovi nezbývá než spojit síly s Robertem Mondragónem a jeho dcerou Mayrou a pokusit se ji včas zastavit. (Rodriguez)

(více)

Recenze (6)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

První část jsem neviděl, což asi nakonec nevadí. Celý film se odehrává v mlžné noci uprostřed kulis filmového studia. Legrační panenka ochutná krev a zmutuje v typickou hollywoodskou babiznu. Po většinu času se hlavní postavy nahánějí s čarodějnicí a vítězství se střídavě kloní na jednu a druhou stranu, přičemž čarodějnice má navrch. I když se najde pár pěkných momentů - narozeninový dort, mutace či zemětřesení, tak postupně nabývá snímek na stereotypu. Ale jsou tu mrtví, nechybí krev a poslední třetina rychle uběhne. Tedy kde vzali tak rychle formu na pečeť je mi záhadou, více mi pak ale vadilo hovadské chování postav. Na jedno podívání OK. A příjemný gotický vizuál. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

No co si budeme povídat, tenhle kousek je typické pokračování... Akčnější, krvavější (žádný gorefest opět nečekejte, krvavější je jen proto, že v prvním díle se krev nevyskytovala vůbec), ale s o dost slabší atmosférou a hlavně naprosto nezvládnutým koncem... I přesto můžu s klidným svědomím film, na nějaký deštivý den, doporučit... ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Místo mrkací panenky tu řádí diluviální ještěr coby ďábelské monstrum. Krvavý, pokleslý brak, ovšem o trošku méně nudný než předchozí "Vacaciones". Obojí v rámci mexických filmů, který mne nejednou nadchly, velké zklamání, ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Mexický pokus o démonský puppet horor, ktorý je voľným pokračovaním nepríliš výrazného Vacations of Terror z roku 1989. Sequel však na tom nie je o nič lepšie než pôvodný film. Tvorcovia sa na publikum snažia zapôsobiť najmä prostredníctvom špeciálnych pyrotechnických efektov, kaskadérskych kúskov a masiek, film má však bohužiaľ priveľa hluchých miest a vo fázach, kedy by mal desiť pôsobí gýčovito až komicky. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Panenka z pekla se vrátila! I když se později změní v monstrum, které chce dostat čisté a neposkvrněné duše, tak dobro nakonec zvítězí nad zlem! 35% ()

Tomes83 

všechny recenze uživatele

Z panenky se nám vyklubalo pekelné monstrum s mnohem větší silou k terorizování svého okolí! Ať už svou oběť stáhne pod zem nebo si z ní udělá ozdobu na narozeninový dort (který je mimochodem naprosto jedinečný), pokaždé překvapí něčím originálním! Zastavit se ho pokusí mladík, který měl již s panenkou co do činění v prvním díle! ()

Reklama

Reklama