Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dojímavý príbeh chorobne pracujúceho účtovníka, Petra, ktorý sa rozhodne - po tom, čo sa mu zrúti jeho osobný život - obetovať sa pre tých, ktorí nemajú kde bývať. Zorganizuje v jednom útulku pre bezdomovcov, ktorý vedie prísna sestra Agáta, vianočný zbor. Po počiatočných neúspechoch sa zboru podarí presadiť sa a mať úspech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ajajaj - tahle banda zpívajících bezdomovců působí tak „vánoční zázrak“ prvoplánově, až se nechce ani věřit, že jde o příběh inspirovaný skutečnými událostmi. Chudoba ještě nikdy nechutnala tak kouzelně jako ten nejsladší bonbón z čokoládové kolekce až si Santa Claus může spokojeně mnout ruce a jeho sobové s Rudolphem včele kopýtka. Všichni se usmiřují, všichni se rozdávají, všichni se obětovávají, všichni prozřívají a všichni zpívají a zpívají a zpívají a zpívají………………Hou Hou Hou. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

Čo je super, že to je reálny príbeh, že tam bola super hudba, príjemné herecké výkony a nebola to nuda. Čo bolo blbé... hm, na nič také si vlastne ani nespomínam :D, takže za 5* ()

Reklama

pierre9 odpad!

všechny recenze uživatele

Gýč, ktorému nevychádza ani to zlo, na ktorom je postavený - citové vydieranie. O predvídateľnosti a všetkom ostatnom ani nevravím. Celé zle. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Film natočený na základě skutečných událostí, který na Štědrý večer ve tři hodiny v noci dokázal zaujmout a potěšit. To hlavní, díky čemu si tenhle film zapamatuji, je jeho opravdu neotřelý námět, těžko totiž v rámci žánru vánočních filmů vymýšlet něco nového a originálního, co tu ještě nebylo, a o to více si cením tohoto filmu a jeho neobvyklého námětu o tom, kterak jeden účetní, jemuž se zhroutil osobní život, začne pomáhat v útulku pro bezdomovce a napadne ho založit vánoční pěvecký sbor složený právě z bezdomovců. Vše je podle skutečných událostí, a je to perfektně koukatelné. Zkrátka příjemný vánoční film s námětem, který tu ještě nebyl a díky čemuž mi zřejmě utkví v paměti na hodně dlouhou dobu. Herecké výkony byly perfektní, příběh mi nepřišel nikterak kýčovitý, celé to uběhlo úžasně rychle a než jsem se stihl rozkoukat, bylo půl páté ráno a film končil, takže u mě převládá spokojenost s výsledným dílem. Zřejmě to nebylo naposledy, co jsem tento film viděl, mám ho nahraný a někdy za rok nebo za dva si ho o Vánocích zřejmě zase pustím, protože své kvality má. Teď už jen uvažuju, jestli udělit tři nebo čtyři hvězdy, ale vzhledem k tomu, že mi přijde zatím tento film trochu podhodnocený ze strany zdejších uživatelů, tak nakonec dávám čtyři hvězdy. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama