Reklama

Reklama

Vypočítavá Pat vždy toužila dostat se mezi společenskou smetánku. Podaří se jí to sňatkem s rozvedeným Tomem Allansonem, kterého vmanipuluje i do koupě domu nad jejich poměry a Tom musí řešit jak se dostat z finanční krize. U otce pomoc hledat nemůže, protože ho vždy považován za lůzra a s matkou se odcizili. Snaží se vyhnout konfrontaci s otcem, ale přijde k tragédii a Tom se ocitne ve vězení. Patina touha po moci a prestiži stale roste a nabírá nebezpečný směr. Po sérii vražd začne být nápadné, že nikdo v Patině okolí není v bezpečí, pokud vše nevychází podle jejich představ. (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (9)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že to bylo příliš zdlouhavé a místy nudné...Ovšem díky Gině Gershon to bylo k udívání...Jí ty mrchy a patologické lhářky jdou opravdu bravurně...Za mě 70% ()

chaosteory 

všechny recenze uživatele

V televizní rovině celkem povedený thriller, který sice nepřínáší nic moc převratného dějem, přeci jenom téma už je dost objeté, ale hodně dotahuje hlavní zápornou hrdinkou. V režii hesla "Když něco chci, dostanu to, stůj co stůj" odklízí jednu překážku za druhou, aby dosáhla svého. Mínus filmů není pojetí námětu, ale na můj vkus zbytečně natáhlý děj, 240 minut je moc. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Veľmi oddychové spracovanie príbehu, ženy, ktorá netúžila "šliapať z kaluže do blata" a robila to všemožnými dokonca smrtiacimi spôsobmi ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tohleto béčko mi učarovalo již v mých pubertálních letech, protože taková svině z jeskyně, jakou je Gina Gershon, člověk jen tak nevidí ! Tak dokonale, jak ztvárnila schizofrenní zlatokopku, na to asi člověk musí být někde v hloubi duše opravdu svině, jelikož tohle zahrát není prostě možný. Ještě ten dabing Zawadské k tomu....pro mě jedno z nejvíce zapamatovatelných TV filmů vůbec...................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama