Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 1

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (199)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Winona Ryder oslavila svůj filmový návrat Černou labutí a už je tu další kousek, ve kterém hraje a kde dostala konečně mnohem více prostoru. Samozřejmě si od dramatu odskočila k poněkud odlehčenějšímu žánru,tedy komedii s ohraným námětem, která nepřinesla vůbec nic nového pod sluncem a bohužel není ani vtipná, jak by se od výchozí situace mohlo očekávat. Jen v podstatě rozšiřuje to nepřeberné množství ostatních komedií a nepůsobí ani jednooký král mezi slepými. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

s ronom howardom zacinam mat problem, ani jeden z jeho poslednych filmov nevyvolal vo mne dobry pocit (frost/nixon som nevidel). jeho starsie veci i ked vacsinou ciste holywoodske rozpravky boli vzdy zabavne (tak ako mali byt) a dobre natocene ale i on obcas sliapne vedla (adaptacie brownoviek). dilema patri medzi tie nepozorne sliapnutia... rozhodne nejde o komediu ako sa vam to snazi nahovorit trailer, ale ide skor o dramu lebo pocas filmu som sa zasmial asi tak 5 krat a ked uz na smiech prislo tak to bolo take nervozne uchechnutie. herci su vybrany dobre ale ich vykony su dost zvlastne ako keby kazdy z nich hral v inom filme (vaughn je na tom najhorsie, lebo strieda "vtipne pady" a vazne sceny ako "rozhovor s bohom" a dokopy to nezapada vobec). queen latifah ma najlepsie hlasky ale opat posoby ako by hrala v crazy komedii. dlzka je trocha prestrelena a hlavne to cele nakoniec prilis do seba nezapadne. skoda... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se nám zde nějak rozšiřujou udoudané a nudné filmy, do kterých si přišlo hvězdně obsazení vyzvednout jen hromadu prachů. Po Cizinci, Fotři jsou lotři a Poznáš, až to přijde? totiž přichází otřesné Dilemma, které se k těmto nudným a zbytečným filmům může směle zařadit. Příběh filmu by vystačil možná na epizodu 40minutového seriálu, zde je však díky debilnímu chování postav natahován až do stopáže 2 (!!) hodin, přičemž člověk stihne usínat už po první půl hodině. Dialogy jsou nudné, humor žádný a hvězdné obsazení prachbídné a nevyužité. Rozhodně nejhorší film Rona Howarda, který timto ještě překonal nudnost Šifry mistra Leonarda a asi také nejhorší film všech herců (ano, i Channinga Tatuma) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Když se u komedie ani jednou nezasměju, téma mající budit drama mi připadá banální a ani má milá Winona mou pozornost neudrží, to je evidentně něco hódně špatně. Nebýt skvělých Rivalů, bála bych se, že nám Ron senilní. Ale asi byla spíš chyba v nijakém scénáři. A to ani nemluvím, že herectví Vince Vaughna je jedno z těch, kvůli kterým mám husinu na rukou i ve 40°. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Už podle obsazení jsem tak nějak tušil, že film bude totální průser. Trošku jsem doufal, že Ron Howard nějakým zázrakem natočí s tímhle obsazením kvalitní film, ale bohužel se to tak nestalo. Mi osobně Kevin James a Vince Vaughn nikdy nepřipadali vtipní a když jsem viděl, že mají hrat v jednom filmu vedle sebe dokonce s Tatumem tak se mi udělalo nevolno. Podle očekávání jsem v kině viděl mizernou komedii která nebyla ani vtipná, originální a už vůbec ne dobře napsaná a zahraná. Tohle si Ron Howard za rámeček určitě nedá. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Jennifer Garner byla obsazena do role ve filmu, projektu ale odřekla a místo ní přišla Jennifer Connelly. (ČSFD)
  • Na spoločnej večeri ponúkol producent Brian Grazer réžiu filmu Ronovi Howardovi už v období, keď natáčal Anjelov a démonov (2009). (ash99)
  • Natáčení probíhalo od května do poloviny sprna 2010 v Chicagu v Illinois. (Kuzmik)

Reklama

Reklama