Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bernardýn se stal filmovou hvězdou a tak má svého osobního strážce. Chtějí ho totiž unést! Eddie Bob zvaný "Ještěrkář",  který sám vychovává syna Billyho, je asistentem cvičitele zvířat Sala. Mají pracovat pro film Frizzy, ve kterém hlavní roli hraje bišonek Frizzy. Sal si ale chce vydělat víc, a tak nechá Frzizzy unést sými dvěma kumpány a požaduje za ni vysoké výkupné. Přehlédnou ale fakt, že s Frizzy nebyl natočen ještě ani jeden záběr, takže je snadno nahraditelná. A tou náhradou se stane bernardýn Beethoven, kterého se čistě náhodou na ulici zrovna ujal Billy. Beethoven má vyslovený talent pro vytváření komických situací, a tak to vypadá, že z filmu bude trhák. Sal se ovšem rozhodne svůj plán zopakovat, a jeho kumpáni omámí a unesou Beethovena. Ale Eddie má podezření, kdo za únosem stojí, a spolu se scénáristkou Lisou, se kterou se v průběhu natáčení sblížil, Billym a Beethovenovenovými štěňaty bernardýna najdou a osvobodí. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (11)

hanazu odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby rodinná komedie o otci, který vychovává syna a je profesionálním týračem zvířat ve filmovém průmyslu. Vtipné honičky, kdy Beethoven neustále někomu krade svačinu a okradený ho pronásleduje, jsou podkresleny veselýma popíkovýma písničkama. A hle, po jedné takové honičce otec se synkem zjistí, že pejsek se stará o štěňátka. Kristova noho, ještě že je nevrhnul on. Další dějová linka je stejně nanicovatá, jako ta hlavní. Chlapeček se nám zakouká do blondýnky, ale jelikož je to profesionální loser, ona nemá zájem. Co teď? A málem bych zapomněla na tři blby, co se pokusí bernardýna unést. Je to sice komedie pro děti, ale mám ověřeno, že ani ty to nebavilo. ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Folk si řekl: "Jé, já mám skvělý nápad, natočím film o bernardýnovi. Ale to už tu bylo... Hmmm, tak natočím film o bernardýnovi, jak točí film. Ale o čem by to mělo být? Hmmm... Tady ten starý film o bernardýnovi je dobrej, tak já ho předělám." Ale pan Folk si neuvědomil, že je vypatlanej dement, tak vezme stejný gagy a situace, dá tomu jenom malinko novější háv, který stojí za hovno a vyprdne to jako svůj film. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Pritelkyne ma pro bernardyny slabost, takze ted mam pravidelny prisun Beethovenu, o kterem se mi predtim ani nesnilo. Nastesti by na to v ceskem dabingu nekoukala - a ze musi byt hodne strasny, soude podle tech odpadu vsude kolem. Film samotny je totiz docela zabavna (sebe)parodicka zalezitost, ktera si strili jak z beethovenovske francizy (toci se de facto prvni film), ale i z hollywoodskych stereotypu obecne. Jako perlicka na zaver jsou filmove plakaty "dalsich filmu s Beethovenem" - Citizen Kanine a nejakych deset dalsich:-P ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama