Reklama

Reklama

Autobus se zaměstnanci jede na firemní výlet, pak se zastaví na mostě, který je v rekonstrukci. Jeden z nich, Sam, se řízne o sedadlo do prstu a při pohledu na krev má předtuchu, že most spadne a zemře mnoho lidí, včetně jeho kolegů a přátel. Na nic nečeká a přesvědčí své přátele, spolupracovníka a šéfa, aby opustili most, že se brzy zhroutí. Tím, že ho uposlechli, si zachránili životy. Agent FBI Block má s touto skutečností problém. Ví sice, že Sam se na zhroucení mostu nijak nepodílel, ale chce vědět, jak je možné, že tušil, co se stane. Po zádušní mši za zemřelé kolegy jsou Sam a jeho přátelé osloveni místním koronerem, který je varuje, že smrt nelze podvést. Všichni si myslí, že to jsou jen řeči, a neberou na jeho varování zřetel. Jenže tyto nic netušící duše neměly přežít! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (691)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PÁR ŠŤASTLIVCŮ, KTEŘÍ PŘEŽILI KATASTROFU, UMÍRAJÍ JEDEN PO DRUHÉM“....... /// Stejný věci, stejnej průběh ...JAK JSI TO VĚDĚL? To je fakt důležitá otázka!, protože šťastnou osmičku čeká nejistá budoucnost... Baví mě napětí ve stylu ,,tak už kurva umři!“ Řada nešťastných náhod končících smrtí.... (líbí se mi když umíraj o samotě) a vzorec smrti versus teorie přežití. Škoda, že finále je obyčejný a kapku nudný. Tahle série, přestože recykluje stále stejnej nápad má na čem stavět (ano, možná i na kozách mladejch holek). Záleží zřejmě jen na nás, jak dlouho tu bude. Mám dojem, že pokračování je NEZVRATNÝ. OSUD? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, kdy přestává bejt gymnastika nudnej sport. 2.) Nevím, kdy je zbytečný volat 911. 3.) Uvidím, jak se může zvrtnout akupunktura. 4.) Myslím, že neexistuje nic, co by mi zabránilo dopsat tenhle ko 5.) Thx za titule ,,Adonai“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Parádní film. Když padal most, tak jsem ani nedýchal. Napětí, skvělé herecké obsazení a zajímavý konec. Bohužel, už 2 roky se chystám na laserovou operací očí a díky tomu, co jsem ve filmu viděl, to zase odkládám :-( Jinak jsem se bavil. Už se těším na BLU RAY. dne 28.01.2012 - TAK BLU RAY paráda, film nemá chybu. DTS,zvuk - už jsem to viděl 5 x a vždy jsem při padání mostu nadšením zatleskal :-) ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Škoda, že po sľubnom úvode (ktorý zrejme zhltol 80% rozpočtu) následuje natoľko neadekvátne skĺznutie do rutiny. A ešte väčšia škoda, že táto rutina je neskôr zabitá fatálnou scenáristickou bezradnosťou, kedy logika mizne a postavy sa chovajú, akoby premietač vynechal jeden kotúč. Samoúčelne našróbovaný epilóg, snažiaci sa o efektné premostenie k začiatku série, už toho veľa nezachráni. Podpriemerný, ľahko zabudnuteľny fast-food. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další pokračování přichází v plné síle. Vedle jedničky a dvojky jde zřejmě o nejpodařenější (rozuměj mordy jsou promyšlené, nečekané a sympaticky zábavné, postavy se nechovají úplně hloupě) díl. Zase tu máme skupinku mladých lidí, kteří se jeden po druhém mohou (ne)těšit na odpočinek šest stop pod zemí. Škoda jen, že po zhruba hodince začne jeden z přeživších kalkulovat vykoupením sebe sama skrze smrt někoho jiného a tahle epizodka se nepříjemně vleče a hlavně není ani zdaleka tak cool jako předešlé dění na plátně. Vedle toho naopak potěší provázání na první díl (pamětníci zaplesají), bohužel, stačil ale pouze náznak toho, co se stane a měl bych z finále lepší pocit než z další porce rozmašírovaných těl. To by ale tvůrcům nemilosrdné teenagerovské publikum neodpustilo, kdyby film utnuli poté, co „skupinku z jedničky vykopnou z letadla“.. Přepálené 4*, ale proč ne.. Tak či onak, už teď se těším na Final Destination 10.. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Máloktetá moderní horrorová série se vyčerpala tak, jako právě Nezvratné osudy. Velká nehoda, Tony Todd, pět "nečekaných" úmrtí a titulky. A pořád dokola. Bohužel, tentokrát stojí za podívanou jen standardně vypilovaný úvodní pohled do budoucnosti. Následující úmrtí hraničí s parodií na první díly, stejně jako herecké výkony hlavních protagonistů. Další díly už prosím ne, bolí to. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (28)

  • Všechny dosavadní části filmové série měly mezi sebou tříleté pauzy. Až tento díl byl natočen již po dvou letech od předchozího pokračování. (stration)

Související novinky

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama