Reklama

Reklama

Bungaku shōjo: Kyō no oyatsu - Hatsukoi

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Romantický
Japonsko, 2009, 17 min

Obsahy(1)

Konoha občas vídá na ulici Touko, která si neustále čte, zatímco jde do školy. Jednoho dne se Konoha připojí do jejího čtenářského klubu, kde po něm Touko chce, aby jí napsal příběh. Společně diskutují o literatuře a utíkají do svých představ. (Jigvell)

Recenze (5)

strougy 

všechny recenze uživatele

Nemám rád afektované a city přetékající díla od Turgeněva, melounovou limonádu ani vesele štěbetající naivně romantické dívenky, co se v podobných věcech vyžívají. A roztomilé metrové copy sami o sobě nestačí, podobná "díla" o krásách literatury by mě nakonec donutila literaturu nenávidět. Hnus. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Nudný a místy docela dementní prolog k filmu.Slečna požírající popsaný list z Turgeněvova romantického díla do toho blábolící o blbostech s rukou na stopkách, které odpočítávají čas druhému členu jejího klubu, který píše příběh (jak jinak romantický a po dopsání a v průběhu čtení onoho příběhu dotyčnou slečnou zkonzumovaný) mi nic neříká a dost mě nudí.Nevím jestli mě uráží její způsob zacházení s knihami, to jak je nudná a hloupá, nebo mě rozčilují její nehezké copy.Jedno ale vím jistě, že tohle za zábavu nepovažuji.Slabé 2*.Jsem zvědav na film. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem až po samotném filmu, takže mně se tento prolog plný nakažlivého nadšení do romantických příběhů a literatury dost líbil. Jako samostatný útvar ale v žádném případě neobstojí. ()

Reklama

Reklama