Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Starý pán Kouzelný je velmi hodný, všem sousedům nezištně vypomáhá, leccos opraví. Nejvíc si rozumí s malým klukem ze sousedství. Jednou se u něj objeví tři sudičky a informují ho, že má k dispozici tři přání, která může vyplnit tomu, kdo pro něj udělá dobrý skutek. Jenže sousedi, kteří ho běžně využívají, mu nepomohou, když to sám v nemoci potřebuje. Jen malý kluk mu přinese nákup a za to se mu vyplní tři přání... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Malá, příjemná televizní komedie, která se svým časem naložila tak, jak nejlépe uměla a beze zbytku ho využila. Jen ten konec jsem čekala maličko více pohádkovější. Byla to ale dobrá ukázka špatných lidských vlastností a poučení z ní plynoucí by si měli vzít k srdci všichni a nejen děti. Se svými přáními by měl člověk zacházet uvážlivě a opatrně. ()

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tuto krátkou pohádkovou komedii nejlépe charakterizuje úsloví: za málo peněz hodně muziky. Opravdu se v tomto televizním filmu podařilo jeho tvůrcům ve zkratce vystihnout všelijaké lidské vlastnosti i bezelstnost a upřímnost malého chlapce. Myslím si, že toto skromné dílko by mělo co říct i dnešním dětem, neboť hlavní myšlenka filmu – nemyslet jen a jen na sebe, ale i na lidi kolem sebe a také na zvířat a životní prostředí – je stále aktuální. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pohadkova komedie s moralnim ponaucenim. Konci dortovou bitvou.. Jen mi prislo, ze krome Pleskota hrali vsichni tak na pul plynu...skoda. 3- ()

Danulinda 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nebyl námět zpracován o něco lepším způsobem, který by určitě nejen dětem více vyhovoval, avšak i tak jde o solidní mikrokomedii, u které se člověk místy pobaví, jako např. v případě leštění nepoužívaného auta Oldou Vlachem či legračním stylem, jakým si řekl o půjčení peněz Dan Netušil od Jirky Pleskota :-) . ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková menší televizní agitka o tom, že by se lidé měli ke zvířátkům chovat hezky, aby nám tu nějaká zbyla. Pochybuji, že tohle je pohádka, díky které si to uvědomí. Ano, uvědomit by si to měli, ale to by se jim to muselo omlátit o hlavu. Na televizní film a i přes přehrávání, které zde místy je, se nakonec ale tenhle krátký film vyvine docela dobře a pobaví. Jeho délka mu hodně pomáhá. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama