Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čo urobí retardovaný buran a k tomu ešte nekrofil, keď nájde na ceste uprostred lesa mladú ženu v bezvedomí? (sochoking)

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Zvláštny, pomalý a znepokojivý thriller o mladej herečke, ktorá má cestou na vidiek autonehodu a s presvedčením, že je mŕtva si ju domov odnáša zaostalý buran s nekrofilnými sklonmi. Ona však mŕtva nie je a ani netuší, aké s ňou má tento "fešák" plány. Onedlho sa ju vydáva hľadať jej sestra a expriateľ, ktorí si domysleli, že sa niečo stalo. Podarí sa im ju zachrániť, alebo ich čaká rovnako zúfalý osud? To zistíte, ak s Cold Storage vydržíte do konca. Napriek slušnému začiatku sa film totiž začne strašne vliecť a svojou monotónnosťou ma nudil. Síce tu máme pochybného vidieckeho burana s nekrofilným bonusom, no ten nie je štylizovaný do vyložene zápornej pozície a tak sa toho vo filme deje minimum. A hoci sa tu vznáša nádych exploitationu, divák sa výraznejšej scény nedočká až do záverečnej pol hodiny, kedy sa film konečne trochu rozbehne a objavia sa aj napínavé pasáže, vďaka ktorým to trochu "ožije". A nenechajte sa zmiasť názvom či plagátom; samotný "Cold Storage" sa tu objaví iba minimálne. ()

sochoking odpad!

všechny recenze uživatele

Načrtnem trošku o čo ide , aby ste boli v obraze. Melissa má autonehodu. V noci . Nájde ju dementný retard s dobrým srdcom, srdcom nekrofilným . On si ju totižto zoberie do svojej chatrče v lese za mestom , kde s ňou normálne komunikuje , ako so živou , zatiaľ čo ona sa rozkladá v pohodlí a teple jeho útulného domova . Celé sa to odohráva niekde v Buranove , v piči , kde šerif je vyžraté , tlsté a nemotorné prasa . A to nie je top castingu , bo boyfriend Melissy je jeden nesympatický , tupý , posratý a nemotorný kokot ! Nespomenul som ešte to , aký je fajný dej a jeho prevedenie . To nechám na vás samotných , akurát by som rád do databázy pridal ako žáner ' dementná pičovina ' , pretože toto thriller rozhodne nie je ! ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladá herečka Melissa se vydává do malého městečka na herecký konkurs. Po cestě ale havaruje, a její bezvládné tělo najde místní stařík, který v Melisse vidí svoji dávno mrtvou přítelkyni. O tělo se stará úplně jako by byla živá - ale netuší, že po Melissiných stopách se vydává její bývalý přítel a její sestra ... Někdy si říkám, jestli tohlencto mám zapotřebí. Filmařův už dávno nestačí obyčejnej uchylák, ale pro jistotu ho udělají ještě nekrofilem - aby to bylo zajímavější. Co na tom, že pak celý film stojí za kulový, postavy se chovaj naprosto nesmyslně a jakákoliv logika si dávno vzala dovolenou (najít uchyláka jen díky tomu, že si paní v obchodě zapamatuje, že si někdo kupoval šaty č. 6, které shodou okolností má i ztracená dívka, to už vyžaduje hodně velkou dávku sebevědomí). Celkově jde o další stoprocentně zapomenutelný film - snad až na jedinou (hodně nechutnou) scénu týkající se zubní hygieny retardovaného jedince... ()

vlado90 

všechny recenze uživatele

Pre tých ktorý to ešte nevideli: je to príbeh ženy ktorá havaruje v lese tam ju nájde muž ktorý si ju vezme domov.Muž Clive je psychicky narušený a rozpráva sa s ňou kupuje jej veci.O stratenú Mellisu sa bojí jej sestra ktorá sa s Mellisinim priateľom ju výdáva hľadať.Film je celkom zaujímavý. 65% ()

Reklama

Reklama