Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se může odehrát ve chvíli, kdy se narodilo dítě. Povídka z cyklu Bakaláři 1998. (Česká televize)

Recenze (9)

hermiona 

všechny recenze uživatele

Nesnáším opilecké historky. Ale reakce některých sousedů a hlavně komentáře "doručovatelů" byly dost vtipné a inteligentní na tak vysokou hladinu alkoholu v krvi. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Opilci mě vskutku iritují. Hodně. Kdybych nebyla dáma, tak řeknu, že mě serou, ale tady je to docela dobrý... "To mi nějak uniklo - To je lihová amnézie, poslední fáze před deliriem." Novodobý bakalářský příběh, kde je jasně předvedeno, že když je člověk vožralej tak chůze = časovaný pád :-D ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Povídka o ožralém otci právě narozeného děťátka, který zůstal totálně na moc trčet v hospodě a tři spolu ožralové aspoň v trochu soudném stavu se ho snaží dostat do bytu. Při tom samozřejmě vzbudí celý činžák a následně si to mladý kluk ráno pořádně vyžere. Ve své podstatě moc nezajímavá povídka, ve které ovšem sem tam zazní skutečná slovní perla. Hudební režie: Josef Spitzer ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

"Nějací opilci tu vedou nějakého opilce, ale můj manžel to tentokrát opravdu není". Povedený opilecký bakalářský příběh s dostatkem dobrých hlášek. Lehounce to připomíná legendární noční cvičení z Kulového blesku. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama