Reklama

Reklama

Lhář má čtyři tváře

  • USA The Four-Faced Liar
Trailer

Obsahy(1)

Příjemná romantická komedie se skvělými herci, odehrávající se v současném New Yorku, je filmovou adaptací hry Marji Lewis Ryanové, která zde mimochodem hraje hlavní roli nekonvenční Bridget. Ta žije ve společném bytě s bratrem Tripem a svůj život moc neřeší, střídá jednu dívku za druhou, než pozná Molly a Grega, kteří spolu zrovna začali bydlet. Mezi Molly a Bridget se pomalu začíná vyvíjet něco víc než pouhé přátelství, přesto nebo možná právě proto, že jsou obě tak odlišné. Překvapivý konec jen korunuje svěží snímek jdoucí proti tradičním hollywoodským schématům. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Wendy 

všechny recenze uživatele

To je sice hezké, že jde snímek proti tradičním hollywoodským schématům, zároveň ale následuje zaběhnutý scénář (mnohem lepších) lesbických romantických komedií. Milá jednohubka, která mě chvílemi pohladila, chvílemi nasrala (protože pokus o znásilnění je něco, co očividně můžeme naprosto ignorovat), ale celkově mi nic moc nepřinesla. ()

TerushkaJ 

všechny recenze uživatele

Příjemné lesbické drama, které má námět ze života nepřikrášlený žádnými zbytečnými cetkami. Prostě se jednou rozhodnete, že budete s přítelem bydlet, ale ono to najednou není natolik podle vašich představ. A co je nejhorší? Potkáte osobu jinou, se kterou to jde, která není tak nepodnikavá, tak maloměstská, tak..chlapská. Potkáte dívku, která holky střídá ''jako ponožky'', ale i přesto vás přitahuje a je vás s ní prostě dobře. Líp jak s Gregem - i v posteli. Žádný nenáročný film, prostě otisk skutečnosti na filmové plátno. Nenáročné to bylo i tím, že si režisér nedal ani moc práci s hledáním aktérů, jelikož byli opravdu na své role zbytečně obyčejní. ()

Reklama

Bobofon 

všechny recenze uživatele

První hodina je super, film má grády, neotřelou atmosféru, dobrý fórky, vtipný dialogy a celkově to odsejpá, jasnejch pět hvězd. Pak se to ale zlomí s tím, jak jsou hrdinové chycený do pastiček vztahů a neví si s nimi rady - což by nevadilo, protože to tak bývá, bohužel ale si s tím neví rady ani scénář a režie a to už vadí. A tak posledních dvacet minut je po všech stránkách o několik tříd horších - utahaný, bezradný, nevtipný a na nervy jdoucí tím, jak režisér zuby nehty kdovíproč nechce jednoznačný konec (čímž to finálně doposral). Ale i tak je to film, kterej určitě stojí zanvidění a zůstane v hlavě. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Americká nezávislost mi v případě tohoto filmu začíná připomínat klasický styl milých anglických komedií, taková Svatba ve třech zase trochu jinak. No já se bavila a film ve mě celou dobu udržoval takový ten kamarádský dojem, kdy prostě nechcete, aby skončil, ale aby s vámi vydržel co nejdéle a zbytečně neutíkal.... ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem byl smutný, když film skončil. Tak rychle to uběhlo, že se mi nechtělo věřit, že to bylo 90 minut. Už se mi dlouhou dobu u filmu nestalo, abych všechny postavy a herce přijal tak rychle a tak snadno, obzvláště poté hlavní ženskou dvojku, která byla víc než milá, a rozhodně jsem jim celou dobu přál, aby jim TO vyšlo. 100% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama