Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 8 (1979) (série)


Balík (S08E29)

(epizoda)
  • Československo Balíček

Obsahy(1)

Malá televizní komedie o tom, co všechno může způsobit zapomenutý předmět v restauraci. Bakalářská povídka na téma Co se štveš, je to tvoje? ... Malá televizní komedie režiséra Václava Hudečka nás zavede do prostředí drahé asijské restaurace. Tu navštíví muž na služební cestě se svým kolegou. Nečekaně si k nim přisedne atraktivní žena a objednává si nejdražší specialitu, mužům pak poroučí koňak. Když odejde na toaletu, nechává u stolu balíček a krabičku cigaret. Kolega oceňuje úroveň této ženy, jenomže netuší, že odešla tajně - bez zaplacení. Balíček i cigarety byly jen prázdnou imitací... Po chvíli se v restauraci objeví podezřelá dáma v blond paruce podruhé... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv vypravěč v úvodu zdůrazňuje, že všechno, co se v příběhu odehrálo, zažil, tak zpracování ostravského studia je ve druhé půli tak nevěrohodné, že jsem se nedivil, že "záhadná dáma" utekla. Bez pointy. V úvodu celkem dobře navozena takřka orientální atmosféra v čínské restauraci, ale další pokračování bez nápadu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsem trochu na pochybách, že přesně takhle se to odehrálo. Hlavně ve druhém případě se jak číšník tak hlavní hrdina chovali nelogicky. To šlo jistě vyřešit jinak a mnohem lépe. Pochopitelně, že svou hysterií akorát zlodějku upozornili a ta tak mohla a byla opět krok před nimi. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama