Reklama

Reklama

Aki Sora

všechny plakáty

Obsahy(1)

Aki je pekné mladé dievča a Sora jej mladý dospievajúci brat. Zatiaľ čo Aki je obľúbenou a športovo nadanou študentkou, Sora je tichý chlapec šikanovaný svojím dvojčaťom-sestrou Nami.
Medzi Aki a Soraom bolo vždy niečo viac ako len súrodenecký vzťah. To, čo začína len nevinnými pohľadmi a dotykmi, končí vášnivým vzplanutím, ktoré musia držať v tajnosti pred okolitým svetom. (Dexter1)

(více)

Recenze (8)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

je mi tak nějak putna, jestli je to hard ecchi, nebo soft hentai . Co mi stačí vědět je fakt, že samotnej vztah je tu vyobrazenej, v rámci možností, přirozeně a nevtíravě, erotický scény jsou pak udělaný příjemně a nejsou zbytečně provokativní a přehnaný (jako u jiných záležitostí z žánru). Ale pořád tam není nic, co by tohle vytáhlo nad průměr a co by mě donutilo kouknout na ovu. PS: Hem.mův komentář... Opět hovadina, světe, divíš se??? Tak proč mu to nezatrhneš, do háje?!?!? ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslím, že to boli zase zasratí incesťáci tak ako môže byť. Ale tí Japonci sú niekedy už fakt divní. Už neverím tagom yuri. Miesto yuri som dostala dvoch incestných súrodencov. Ble. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Choré, perverzné, kreslené, japonské a erotické. To sa hodí k tomuto OVA, ktoré opisuje zakázanú, incestnú, lásku medzi súrodencami Aki a Soraom. Celý filmík vlastne okrem romantických, hanblivých vyznaní a niekoľkých odvážnych ecchi scén, nič neponúkne. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Není to sice hentai, ale s prominutím se tam furt jen p*cá a p*cá! Příběh žádný, tak, jak byste to mohli čekat. I tak se mi na tom něco líbilo. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Ten sexuální pud je fakt strašná věc. Člověk by mohl dělat takových užitečných věcí, vyluštit křížovku, naučit psa dávat pac, zanadávat na čssd, čd nebo napsat komentář na čsfd, ale né, musí sedět před televizí a koukat až do konce na tenhle erotický nesmysl, který je zvrácený na kvadrát, protože za prvé sestra s nechutně velkými prsy svede svého bratra a za druhé, když už to udělá, ještě od něho požaduje nepřerušovaný akt, ačkoli jí v jejím věku musí být jasné, že čáp děti neutáhne a že se tedy rodí jinou cestou. ()

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem kontroverzní dílo provázené incestní láskou a jejími útrapami, nicméně jsem dostal pouze nerealistické hentai (samozřejmě v kategorii hard ecchi, jelikož nejsou vidět pohlavní orgány), které je sice pěkné pro oko, ale jinak absolutně bez ducha, což se stupňuje v dalších OVA, kde se už každý musí pozastavit nad hloupostí díla, kde Soru kromě mámi, ohne kdo může...Za eroge 4 hvězdy a za příběh 1 hvězda...celkem hodně špatný průměr. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Neprekvapilo, neurazilo. Môžem pochváliť veľmi účelne využitú stopáž ;-). // Nedajte sa oklamať romantikou, malo by to byť aj v kategórii erotický. Dotyky, spomínané v obsahu, totiž nie sú až tak celkom nevinné... ()

Reklama

Reklama