Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Videa (15)

Trailer

Recenze (845)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Nemístné utrpení, které je funkční leda v momentech, kdy se popichují poslední dvě bondovky, jinak film nabízí krystalický destilát esenciální trapnosti, v níž je Atkinsonův „poker face“ úplně mimo, záporáka vyčtete z úvodních titulků a jediným příjemným překvapením zůstane maximálně to, že Gillian Anderson je naprosto luxusní ‚milf-ka‘. :) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce se misky vah výrazně posunují na stranu "Jamese Bonda" a z "Mr. Beana" už zbývá opravdu pramálo (což se projevuje např. na nižší koncentraci vtipů). Johnny už není trotl, ale logicky uvažující elegán, který má prostě smůlu.;-) Po technické stránce 100x lepší než kdejaký akčňák, takže za mě naprostá spokojenost. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 9/10 Akce 8/10/// +podle mě výborná, výrazná a tedy vyčnívající hudba, jako akční film to má něco do sebe, Rosamund Pike je tu sice opět na ozdobu, ale sluší jí to .-) -méně hvězdné obsazení a některé slabší postavy, humor musíte mít rádi/// Líbilo se mi to a docela jsem se i bavil. Taky to už pro mě nebyl takový kulturní šok jako u prvního dílo kde jsem čekal "Atkinsona ve vážné roli". Ono je to totiž opět "Bean v akční Bondovce". Pokud na to přistoupíte a máte jeho humor rádi (opravdu si ho tady dostatečně užijete) bude se vám tento film líbit. V opačném případě dejte klidně o jednu hvězdičku méně. Podle mě je ovšem film technicky hodně dobře provedený a proto si ode mně zaslouží takto vysoké hodnocení. Krom toho jsem si mnohokrát řekl, že jsem většího blbce neviděl a to dokáže zvednout náladu .-)/// Celkem 75%/// ()

Niles 

všechny recenze uživatele

Boli už aj omnoho horšie pokračovania. Pokles v kvalite je tu vidieť, ale nie je to až také zlé. Zatiaľ čo v jednotke bol humor prirodzenejší, tu sa tak nasilu snažia predviesť vtipy vyplývajúce z Johnnyho blbosti, až to občas vyznieva trápne. To som zaznamenal hlavne v prvej polovici, potom to už bol starý dobrý Johnny English. A oplatí sa počkať na záverečné titulky s jednou zábavnou bonusovou scénkou. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Johny Rubbish Reborn aneb Obtěžoval jsem anglickou královnu:) Chvílemi to připomíná parodii na Bonda, chvílemi nepovedený sequel Kung-fu Pandy, ve zbytku je to beztvará hmota grimas a gagů, pro niž beze zbytku platí, že opakovaný vtip není vtipem. Být anglickou královnou, šlápnu producentům Bonda na krk, aby si s dalším kouskem pospíšili, jinak to s její ochranou a našemi filmovými zážitky vypadá zatraceně bledě. A Bondovo povolení zabíjet bych rozšířila i na Rowana Atkinsona. 4/10 ()

Galerie (86)

Zajímavosti (26)

  • Během závěrečných titulků lze zhlédnout ještě jednu krátkou pasáž, ve které English (Rowan Atkinson) vaří. (S.U.E.S.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. září 2011 v Sydney. (BMW12)
  • Skladba, ktorá zaznie ako rádio signál, na ktorú začne zdrogovaný Rowan Atkinson (Johnny English) tancovať, je skladba Word Up (1986) skupiny Cameo. (Raccoon.city)

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama