Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Není snad pod Sluncem většího smolaře, než je Aarush (Akshay Kumar). Neustále přivolává různé nehody i nedorozumění, smůla se mu pořád lepí na paty. Prokletí se prý zbaví, až najde milovanou osobu. Jenomže přítelkyně odmítne jeho nabídku k sňatku. Dobře nedopadne ani domluvené manželství, protože Devika (Jiah Khan) mu uteče první den líbánek. Nešťastný Aarush se chce utopit, ale z vody ho vytáhne Sandy (Deepika Padukone). Bude snad ona Aarushovým talismanem pro štěstí? (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné. Ku koncu ale tupučké. Hoci vyzradenie tajomstiev počas predávkovania sa plynom je celkom haluz. Padukone krásna a Kumar sympatický. Oceňujem že Sajid Khan chcel spraviť vtipnú frašku, ktorá je tak zamotaná, že ku koncu sa všetci rozhodnú že ju nemá zmysel rozmotávať, ale rovno pretnúť. Niektoré piesne v pohode a herecké osadenstvo na zakúsnutie. V zásade nič prevratné. Jedna zo stoviek typických indických komédií, ale dnes mi to sadlo náramne. Blbosť ale zábavná. A dávam si to do kolonky guilty pleasure. ()

Remini 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, toto má byť komédia? Nie, nie a nie! Nedokázala som to dopozerať do konca a tú chvíľu, u ktorej som obsedela, som musela väčšinou pretáčať. Ani neviem, prečo som tomu nedala odpad. Asi som sa cítila štedro. Alebo preto, že dámy vo filme sú naozaj krásne. :P To je asi aj všetko. OPRAVA> Pustila som si niektoré pasáže znovu a po tej prvej polovici je to o stupienok lepšie, než na začiatku. Aj hudba sa mi zapáčial. Takže pridávam hviezdičku :) ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak toto je totální úlet a už dlouho jsem nezažil, že bych se většinu filmu smál. Příběh pěkný, později hodně zamotaný se slabším finále, ale bavil mě hodně. Herecky obsazené pěkně a písničky parádní. 90% :) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kluci si to asi užívali, ale na plátně z toho zbylo jen trapné přehrávání, kdy se tváří za dementy. A humor je většinou násilný. Ne, že by to občas nebylo vtipné: "Vaše novomanželka je tady na líbánkách ještě i s někým jiným?" Ale obvykle to sklouzává k primitivním vtipům typu vlezlého hoteliéra a motiv chlapíka, na kterého se jen lepí smůla, po půlce téměř vymizí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10,1miliónaTržby USA $1,183,658Tržby Celosvetovo $18,726,300║ Dosť praštená uletená komédia, v niektorých momentoch aj prestrelená, čo dokonca až na silu otravná. Hlavne úvod bol taký dosť mimózny, až som sa obával že pokiaľ to bude v takom duchu pokračovať to dopadne zle nedobre... ale popravilo sa to, samozrejme príchodom, koho iného než šarmantnej Deepiky Padukone. Tam to začalo mať konečne nejakú tu fazónu, dodalo tomu iskru a začalo to aj baviť, teda zabávať. Tie prestrelené úvodné gagy kompenzujú niektoré tie nadmieru praštené ale zábavné scénky, keď si menia smoliari svoje úlohy v domácnosti aby sa vykryli pred rodinou. Takže taký priemer. /60%/ ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama