Reklama

Reklama

Aurevoir Taipei

  • Česko Sbohem Taipei (více)

Obsahy(1)

Milostný příběh se odehrává během jednoho večera v Taipei. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Po žiadnej stránke ma to nedokázalo uspokojiť, pričom mnohokrát som mal chuť to predčasne vypnúť.....dejovo vlastne predvídateľná blbosť. */** ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Film, který se snaží vytvářet osobitou atmosféru Tchaj-peie, ale výsledkem je pouze sled vágně provázaných scének, které sálají scenáristickou vykonstruovaností a festivalově turistickou líbivostí. Film produkoval Wim Wenders a hodně připomíná styl nezávislé tvorby z 80. či 90. let - roadmovie na prostoru města, gangsteři jako obyčejní páprdové, mladá dvojice ve víru absurdních událostí, rázovité figurky a láska jako centrum všeho. Dnes působí takovýto film přílišně nuceně a kýčovitě. ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

Faye, holka Kaie, odjíždí do Paříže, Kai zůstává v Taipeii a časem by chtěl za svou holkou přijet, tak se v jednom knihkupectví učí z knih francouzsky, kde se seznámí se Susie, která v knihkupectví pracuje. Jednoho dne se rozhodne využít služeb strýčka, který je místní mafián, ale musí pro něj udělat jednu prácičku a on mu za ni zaplatí cestu a pobyt v Paříži, ale celá situace se zvrtne.....Příjemně natočený film, ve kterém vyniká noční Taipei, hudba a lehký humor (scéna s "no running in the subway" je skvělá, stejně jako sama osvobozena trojice jede výtahem a stopne je utíkající unosce před policií:D). Celkově vzato příjemná podívaná, která nezklame, ale ani vyloženě nenadchne, takže se rozhodně vyhnu vysokému hodnocení. Za mě poctivých 60% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama