Reklama

Reklama

Tsuburo no gara

Horor / Mysteriózní / Sci-Fi
Japonsko, 2004, 68 min

Režie:

Masaši Jamada

Scénář:

Masaši Jamada

Kamera:

Masaši Jamada

Hrají:

Júko Hosoe

Recenze (11)

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně spíše průměrnější úlet. Vlastně se pořád nic moc neděje a být to o něco delší, začal bych se vyloženě nudit. Vysvětlení (nebo aspoň nápověda) prakticky žádný, ale na to už jsme u takových filmů zvyklí. Co opravdu stojí zato, je atmosféra, která je správně PP (paranoidní a psychedelická). Dle mého vyloženě pro fanoušky žánru. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Toto je skutečný klenot v kyberpunku, který zustává ve stínu japonské kinematografie a lze ho klidně srovnávat na úroveň kvality Tsukamota. Film je nízkorozpočtový , nebyl nikdy oficiálně vydán (jenom jako "festivalové DVD") . Příběh se odehrává po nepředstavitelné katastrofě, kdy žena a můž obnoví svoje vědomí v havarovaném nemocničním pokoji.... Film natočil japonský režisér Masafumi Yamada. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Už podle zdejšího hodnocení je vidět,že tenhle kousek lidem buď sedne a nebo ne.Já patřím do té druhé skupiny.1 hvězda za to,že mě film dokázal udržet(díky mé zvědavosti)až dokonce a nijak zvlášť mě nenudil(naštěstí krátká stopáž).Ale nestálo to za to.Nic jsem si z tohoto filmu neodnesl a ničím mě neobohatil.Velké zklamání ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takové podivné japonské snad až surrealistické možná postapokalyptické cyberpunkové (?) cosi o ženě a chlápkovi s jakýmsi mechanismem na zádech uvězněnými ve sklepení nemocnice... Kdo ví? Asi mi možná něco uniklo. Ten příběh má určitě něco symbolizovat a něco v něm je. Přiznávám ale, že se mi to objevit prostě nepodařilo. ()

Javad 

všechny recenze uživatele

Temná, stiesnená, vlhká miestnosť (časť zavaleného podzemného laboratória kde sa robia pokusy na ľuďoch?) a dvaja ľudia v nej. Žena sa prebudí v tomto neznámom priestore, netuší kde je a prečo tam je. Nájde pod posteľou muža, ktorý má na chrbte zvláštny mechanizmus. Hovorí že je tu už dlho a vonkajší svet nepotrebuje... väčšinou bezvládne leží na posteli alebo na zemi, konzumuje lieky a žena sa zatiaľ zúfalo snaží s tejto nočnej mory voľajak dostať... Ak vás takýto námet zaujíma, neváhajte, je to perfektné! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama