Reklama

Reklama

Street Fighter: Legacy

všechny plakáty
Akční / Krátkometrážní
2010, 3 min

Obsahy(1)

Dvojice fanoušků legendární mlátičky Street Fighter se rozhodla natočit tuto krátkou poctu jejich počítačové lásce. Snímek se pyšní skvělou choreografií a vizualizací. (zdeny99)

Recenze (14)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Natoečono bylo velice solidně a efektně, jako hraný trailer na hru super, jenom bych vyměnil ty dva jardy za pořádné nabušence! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Prekvapený...rozhodne lepšie ako všetci Street Fighteri, ktorí boli predtým natočený...ale zas neuškodila by nejaká pointa, a dlhšia stopáž... ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Na to, že sa jedná o fan-amatérsky počin s menšou profesionálnou pomocou, tak si to zaslúži pozornosť a aj 4*. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Stěžovat si na absenci pointy u fan kraťasu podle BOJOVKY, ve které jde prostě jen o to, že do sebe dvě postavy buší, je trochu hloupé, ale budiž. Tedy možná by tam mohla být třeba taková, že Ryu hodí modrý fireball a ten se zbarví do zelena, nebo tak něco. /// Vizuál parádní, Ken vyskočil rovnou z Coin-opu, aneb jak tříminutový kousek nakopal zadek celovečeráku od Bartowiaka. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od STREET FIGHTER: BEGINNING´S END už nielen bitka, ale aj poriadne filmové efekty! Čo to dnes znamená byť amatérom ? - že mi za to nikto nedal dopredu peniaze ? ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Po technické stránce velmi dobře provedené, ale krátká stopaž a absence hlubšího příběhu a myšlenky zásadně snižují rating, avšak jako fanouškovský počin dobré. ()

Reklama

Reklama