Reklama

Reklama

Tai hong

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film, který předkládá k náhlednutí čtyři různé příběhy. V centru pozornosti prvního příběhu stojí muž, kterému uhoří dívka. V druhém příběhu se setkáme s mužem, který za mřížemi věznice spáchá sebevraždu. Třetí příběh je o drogovém dealerovi, který zabil člověka. A čtvrtý příběh se stává traumatem pro prostitutku, která je unesena. (darek kartac)

(více)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný poviedkový hororík. Prvý príbeh je o mužovi, ktorému sa zjavuje duch jeho mŕtvej priateľky. Veľmi ma to nezaujalo, lebo s hororom to súvisí len okrajovo. Je to až príliš romantické a väčšina poviedky je popretkávaná mnohými flashbackmi z minulosti. Aspoň hudba je veľmi pekná a melodická. Záverečné rozuzlenie je síce nečakané, ale zľakol som sa len raz. Slabších 50%. Druhý príbeh z väzenského prostredia už bol lepší. Mal výbornú atmosféru, odohrával sa v pochmúrnom prostredí, ktoré už bolo samé od seba dosť desivé a záver bol naozaj parádny, až mi naskakovala husia koža. 80%. Aj tretí príbeh si udržuje slušnú hororovú úroveň. Máme tu vraha, ktorý zabije mladé dievča a ukryje jej telo, ale jej dlhovlasý duch bažiaci po pomste ho len tak ľahko nenechá na pokoji. Navyše horšie miesto, kde skryť mŕtvolu, už asi nemohol nájsť, nájomníci asi nadšení neboli. Originalita sa tu čakať nedá, ale je to slušne natočené a pár dobrých ľakačiek sa taktiež nájde. Záver pomerne predvídateľný. 60%. Posledný príbeh vo mne zanechal dosť rozporuplné pocity. Máme tu dvoch mladíkov, prostitútku, podivuhodnú domovníčku a prekliatu izbu. Bola to už čistá hororová komédia, síce dostatočne krvavá, ale aj dosť naivná a ukričaná. Miestami zábavné, ale nie je to môj štýl. 40%. Celkovo sa nejedná o nijaký super horor, ale je to určite ázijský nadštandard, ktorý stojí za pozretie. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tai hong - Film tvořenej čtyřma povídkama, který jsou prej natočeny na základě skutečných událostí. Hahaha. OK. U první povídky beru, že tragická událost v baru ( na diskošce ) se asi fakt stala, ale ta vata okolo už byla totálně přestřelená. U scény s vanou jsem čekal nějakej nářez a ono hovno. Naopak scéna s křížem zase působila ( nechtěně ) vtipně. Navíc tu máme další z debilních duchařin, který staví lekačky na střihu. Což nefunguje. A aby se hororová povídka ve finále změnila na Love story tak to už bylo totál mimo mísu. Navíc hudba ve snímku je strašně otravná. Tohle je jasná odpadová záležitost. 1 příběh - Odpad. Druhá povídka je už o něco lepší. Prostředí mezi mřížemi bylo dobrou volbou na rozehrání duchařskýho příběhu. Příběh sám o sobě je hrozně jednoduchej, ale nechybí tu napětí a atmosféra. Škoda jen uspěchanýho konce. I hudba už mě nesrala tak jak v prvním příběhu. 2 Příběh - 2 hvězdy. Třetí poivídka je zase o chlup lepší. V podstatě chci vytknout jen jediný. A to je zjev ducha utonulé. Červený oči totiž působí spíš směšně než aby vystrašily. A na můj vkus se duch na scéně ukazuje ( na to jak je odfláklej ) až příliš často. Za to myšlenka s vodou je geniální a zároveň nechutná. 3 příběh - 3 hvězdy. Za to čtvrtej a zároveň poslední příběh nasadil všemu korunu. Doufal jsem, že scéna s ještěrkou se tam dostala nedopatřením. Jenže následně přichází další nehodící se rádoby vtipná scéna a já si říkal: A kurva !!! Dal bych jasnej odpad, ale nemůžu, protože přece jen si tenhle sračkoidní příběh jednu hvězdu zaslouží. A to za tu starou zlatozubou babku. Ta totiž byla děsivější jak všichni duchové v těhle příbězích dohromady. 4 příběh - 1 hvězda. Shrnuto podtrženo - Dvě povídky okolo průměru a dvě povídky okolo odpadu. Docela zklamání. Dám šanci i druhýmu dílu. Snad se tvůrci poučili a bude to snad koukatelnější. Jako celek 2 hvězdy s odřenýma ušima. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

4 pro mě naprosto nudné povídky které neumí ani pořádně vystrašit a ani překvapit. Celou dobu jsem myslel že sleduju nějaký drama protože o hororvých chvilkách se tu nedá povídat. Jediný co stojí za zmínku je první příběh který má poměrně slušnou atmosféru ale i tak jeho konec je děsně nepovedenej. Zbylé povídky jsou nepovedené směsice žánru o kterých se nebudu rozepisovat nemá to cenu. Jediné co musím ještě pochválit jsou masky které jsou zvládnuty slušně, ale je to zatraeně málo i do průměru. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První, romanticko-duchařská povídka, mi docela sedla, ačkoliv často užívané flashbacky vnášely do děje zmatky a osvětlení přineslo pár otázek navíc, které byly zcela zbytečné. Ale jednou jsem se lekl a duch se mi také líbil. 60% Druhá, vezeňská, se sice může pyšnit výbornou atmosférou, ale na můj vkus to bylo až příliš utahané a to apelování na vězňovo svědomí mi příliš nesedlo. 40% Třetí, dealerská, byla podle mě asi nejlepší. Schovat zabitou holku do zásobníku s vodou sice může jen blbec, ale zase to dává režisérovi velký prostor. Navíc asijská bledule mě vždy spolehlivě vyděsí, ačkoliv tahle nepatřila k tradičním vlasaticím. 80% Čtvrtá, děvkařská, byla asi nejbizarnější a zároveň tu byla snaha o komedii, ale i přes některé povedené momenty mě příliš neoslovila. navíc vyznění bylo podobné, jako u povídky první. 40% Celkově 55% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

První povídka je zbytečně rozsáhlá, dialogy zdlouhavé, takže jsem se nudil takže mi na konci něco uniklo, druhá totéž, zdlouhavý začátek, dialogy a pak nic. U třetí jsem se bavil, celkem dobré chuťovečky, ale pak zase nic a čtvrtá už je fakt komedie. Hodnocení je odpad, odpad, **, **. Takže celkově nic moc film, ale koukat se na to jakž, takž dalo. 20130331 9544/10012++++A mimochodem ta prostitutka nebyla unesena jak se tvrdí výše. ()

Reklama

Reklama