Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je rok 2002 a v Jižní Koreji se právě koná mistrovství světa ve fotbale. Severokorejský velitel jedné z mnohá pevnosti v demilitarizované zóně, velký fanoušek fotbalu je frustrovaný z toho, že kvůli politické situaci nemůže mistrovství sledovat. Během jedné noční hlídky se velitel a jeho jednotka snaží ulovit divoké prase, aby se najedli. Při jeho pronásledování však narazí na své největší nepřátele - jihokorejskou pohraniční jednotku. Po krátkém váhání však společně uloví prase a při jeho opékaní zjistí, že všichni sdílí stejné nadšení pro fotbal. Jihokorejci proto navrhnou, že budou potají na sever vysílat přenosy fotbalových utkání a velitel i přes všechno nebezpečí s tím spojené souhlasí. (Raztubyl)

(více)

Recenze (2)

Folpa 

všechny recenze uživatele

První půlka, kdy se vojáci ze severní a jižní Koreje sblížili a sledovali spolu zápas byla perfektní, druhá půlka spadla do průměru a konec se opět vytáhl, takže celkově se mi to líbilo a je vidět jak fotbal krásně umí sbližovat :) ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Jihokorejská crazy komedie, která se odehrává na korejských hranicích v době MS ve fotbale v Jižní Koreji a Japonsku. Je nutno říci, že snímek obsahuje pár humorných scén, ale celkově je na tom vidět, že je to celé spíše vykonstruované a takové umělé. Spíše mě překvapuje, že takové filmy vznikají zrovna v období, kdy jsou vztahy mezi jihem a severem Koreje po nedávných incidentech na bodu mrazu... ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama