Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmové zpracování populárního Benizakura příběhu do filmové podoby, konkrétně ze seriálu Gintama (epizody 58-61). V době samurajů na Zemi přistanou mimozemšťné zvaní Amanto a ovládnou ji. Samurajové jsou už jen přežitkem a je zakázáno nošení mečů. V této době žije i Sakata Gintoki, hrdina, který kdysi bojoval ve válce proti Amanto a nyní vede se svými přáteli malou firmu, kde vám za slušné peníze odvedou práci jakéhokoliv druhu. Náhodou je však zatažen do pokusu o státní převrat, který vymyslely poslední buňky odporu, tvořené posledními pravými samuraji, jenž jsou však v očích ostatních pouzí teroristé. (Jigvell)

(více)

Recenze (4)

fefee 

všechny recenze uživatele

Obyčajné priemerné japonské anime kde typickými prvkami sú akcia a kreslené efekty. Sem tam dobrý vtip ale inak dosť nudné. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Více se mi líbil Benizakura hen v seriálu. Bylo tam více zábavy, vtipu, prostě toho, co dělá Gintamu Gintamou :-) Tento film je založený na tom, že je tam kladen důraz hlavně na akci. I přesto však kvalitní podívaná. 80% ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Spojení několika epizod z anime do jednoho filmu, kdo viděl anime tak to bude znát. Samozřejmě je tam pár scén navíc. Celkově povedené, ale nebavil jsem se u toho tolik jako u anime asi proto, že jsem to už viděl. ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama