Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějaký zakrslý thajský Jackie Chan skáče, kope a běhá, a dokonce div nenakope samotného Dolpha, jehož omylem pokládá za vraha. Jde o jednoduchou revenge historku s jedním typickým podrazákem a srbským zločincem v podání Rona Perlmana a jeho čtyř synů. Ti ale moc nevydrží, až na jednoho, občas se chovají jak hlupáci. Akční scény jsou slušně natočené, ale časem bez nápadu, na jedno brdo, a začnou nudit. Thajský černoch mi způsobil menší wtf. A samozřejmě hromady ostrostřelců, co se ne a ne trefit, Dolph dostane do nohy, do ruky a kudlou do břicha, ale přežije, a nakonec zde máme hák na možný druhý díl. Jinak téma se týká obchodu s bílým masem, thajskými holkami a děti pro sexuální úchyly. Není to úplně blbé, ale rovněž nijak nenadchne, a těch pár akčních scén je sice dobře natočeno, ale stále na jedno brdo. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Obchod s bílým masem je věčné a vděčné téma.Teda myslím pro filmaře.Normálně bych tomu dal 3 hvězdy ,ale v rámci Lundgrenovi filmografie dávám za 4.Rozhodně je to jeden z jeho lepších filmů.Hodně k tomu přispívá Tony Jaa.Za scénářem nehledejte nic světobornýho,ale to už tak bývá u akčních filmů.Fandům Dolpha Lundgrena a fandům akčních filmů můžu doporučit,ale za sebe říkám,že jsem čekal víc. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„MYSLÍTE, ŽE ZASTAVÍTE OBCHOD S BÍLÝM MASEM JEN PROTO, ŽE TU BUDETE POBÍHAT JAKO ZASRANÝ SKAUTÍCI? ZÁLEŽÍ VÁM NA TĚCH HOLKÁCH? SHNIJOU, AŤ UŽ JSOU KDEKOLI…“ /// Čekat nějaký nóvum bych nedoporučoval. Je to úměrně drsný námětu a nezkurvěj nic ani tím, když nechaj Tonyho Jaa dělat to, co umí nejlíp. Navíc von tady není hlavní geroj, takže než někoho rozbije, kolikrát to trvá víc, než je dramaticky zdrávo. Lundgren a jeho hra na Punishera je plná akce, která vyloženě nenudí, ale potřebovala by prokrvit. Jak už to v rámci „B“éčka bejvá, je to trochu blbý, ale dá se to překousat. Stejně na hraně je i tempo, který naštěstí nikdy neupadne do naprostýho zoufalství. Od filmu s Lundgrenem bych čekal větší trapárnu. Tahle mafiánsko policajtsky mstitelská sebehonička se (při troše dobrý vůle) dá 3* vohodnotit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se obchodovat s bílým masem (ne vole, fakt nevím, jestli vadí, že je žlutý…). 2.) Nějaký obchodníci mi unesli dceru. Věřím, že i po půl roce bude v pořádku. 3.) Thx za titule „langi“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Hotová plejáda známějších tváří! Herecké obsazení prostě vyšperkované. Jenže... mne postavy vůbec nebavily. Bylo mi úplně lhostejný, co se komu stane. Předvídatelnost, hloupost některých scén a prapodivná návaznost. Tempo filmu je super, ale všecko je tak unáhlené, ploché i když se to netváří prázdně, chybí tomu nějaké kouzlo, protože motivace je jasně daná a náměty o pomstě skupinka okolo Lacikeho, Stuntmana, PhoEniXe a Wacoslava miluje, já se k ním taky řadím. Hudba špatná nebyla. A pak tu je akce. Je jí plno. Ale krom solidních soubojů tu je pár pěších naháněček, ty špatné nejsou, ale přestřelky, ačkoliv jsou ubalené v Rku, tak jsou naprosto obyčejné. Jednoduše, Dolph někam vlítne s Tonym a postřílí všechny, v pozadí všecko exploduje, ale mne to vůbec nebavilo. Nepřátelé naprostý kokoti, obzvlášť ve vojenské základně, vůbec se nekryjí, totéž u toho skladiště, když přijeli čtyři frajeři z jeepu, Dolph střílí a kryje se za překážkou, kdežto idioti stojí na místě bez krytí a slouží jako holej terč. Proč rovnou nešli naproti hlavně?! Takže kvůli přestřelkám mám pokažen dojem z akce, naštěstí souboje s pestrou choreografií působí kontaktně, dynamicky, kolikrát části bez střihu, aby se to střídalo s Korejským způsobem rychlo-střihu, nějaké kamerové nápady.. ale hloupost některých scén mi nedovolí hodnocení zlepšit, hlavně scéna na tom parkovišti, to je síla :-)) a občas mne to nebavilo, nedostal jsem do toho, všecko působí tak unáhleně a postavy mi byly u prdele. Na dvojku se podívám, ale moc šance jí nedávám. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Všechno už jsme viděli dvěstěkrát někde jinde. Scénář snad i třistakrát. Ale když před sebou stojí Jaa vs Lundgren a Jaa vs Jai White, tak máté pocit, že bude na co koukat i kdyby byl střih sebeblbější a rozpočet sebemenší. A opravdu na co koukat je. Naprosto uspokojivý průměr a v rámci akčního žánru podařená věc, která může ještě zdatně reinkarnovat jinak upadající kariéru Dolpha Lundgrena. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Dolpha Lundgrena inšpiroval k napísaniu scenára novinový článok o obchode s ľuďmi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama