Reklama

Reklama

Hlas

(studentský film)
všechny plakáty
Česko, 2010, 8 min

Obsahy(1)

Mladá dívka se dívá večer na televizi, která sama zničehonic přestane fungovat. Po malé chvíli se na obrazovce zjeví tajuplný muž, který k ní začne promlouvat. Dívka se vyděsí a její strach se začne ještě násobit, když se objeví i na obrazovce jejího notebooku a poté k ní začne mluvit i přes telefon. (zdeny99)

Recenze (9)

hippyman 

všechny recenze uživatele

amaterismus by se dal krájet, o herectví se nedá hovořit ani zbla a něco takovýho by prostě vymyslel a natočil každej. smutně strávených 8min čekáním alespoň na pecka konec, leč marně. budiž alespoň udělena jedna hvězda za snahu a za vtipný odkaz na (btw o mnoho lepší) krátkometrážní snímek Každodenní cesta do školy, který se objeví v televizi před tím tragédem... 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Občas když se vracím o víkendu kolem půl páté z hospody domů, slyším na našem sídlišti taky podivné hlasy. Nevím, jestli si se mnou po desátém panáku a nějakém tom pivku pohrává můj vnitřní hlas, nebo se prostě jen někomu nelíbí hluk, který při tom s bandou vydáváme…Ale teď k tomuto snímku – vezmu to jen velmi zkrátka: chtělo si to více pohrát s atmosférou, přidat více „mysteriózna“, zbytečně neukazovat toho chlápka a hlavně nemluvit tak strojeně. Jako školní projekt by to zřejmě mohlo u spolužáků zabodovat, ale dávat tohle na dnes už „rádoby“ filmovou databázi… ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

zflůůůrgrrrrh bláááééérghrržýýýývhuuu drrrreeeeeeeuíííí zggggrrrrggghhhhrrr ^˘°˛`˛°^ˇ^˘°˛` záááávůůůůgggg drrrreeeeeeeuíííí zggggrrrrggghhhhrrr ^˘°€˛`˙˛°^˘°˘˛`˙˛˝´`´˙`~ˇ^˘°˛`˛^˘°˛ fqwqwqwqwwqqwwq ferfrfrffrrfrrr hatatitláááá ^˘°˛`^ˇ˘°˛`^˘°˛`´˙`ˇ^ˇ^˘ frrrruuááchtvrcht sertgfasrtsrtstst ___...___...___...___ Ano, mohl bych o filmu napsat něco smysluplného, ale byla by věčná škoda si na téhle čiré amatéřině bez kouska zábavnosti ošoupat klávesnici. ()

TomasKotlant odpad!

všechny recenze uživatele

Horor, při kterém jsem se nebál ani nesmál. Člověk, který by měl působit jako hlavní zdroj strachu působí hodně trapně, stejně jako panicky vyděšená hlavní hrdinka. V rámci žánru film nepřináší nic nového, jen samé kýčovité scénky bez známky invence.*** Ve zkratce: Nějaký jouda v obleku se objevuje na všech displejích a hlavní hrdinka se z toho může zbláznit. ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, potenciál na hororovú jednohubku by tu bol, ale... malo sa jednať o vážne mienený horor? Alebo tak trochu o paródiu? Ak to prvé, tak to fatálne nefunguje, ak to druhé, tak to miestami vtipné je, obávam sa ale, že nezámerne. Ten hlavný záporák/démon/duch/svedomie/smrť/whatever bol zobrazený prečo? Desivý je asi ako obložený chlebíček a svojim herectvom to ešte viac zbytočne mrví. Lepšie by IMHO bolo, ak by sa zo zrniacej TV/notebooku ozýval len jeho hlas (aby to trochu ladilo aj s názvom, že). Trošku sa viac pohrať s kamerou, pridať aj nejaké detaily a zapracovať na strihu. Hlavná hrdinka pôsobila vcelku v pohode, na to, čo sa dialo okolo. Hudba použitá dosť wtf. Pobavil ma tieň kameramana na stene a neherecké výkony. Tak nech nežerem, dám dve hviezdy. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama