Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Madison Byrneová je mladá a krásná znalkyně umění, která se snaží pomoci zámožnému Jackovi Singerovi – patronovi jejího muzea – odhalit tajemství antického prstenu, který se ocitl ve vlastnictví jeho rodiny před druhou světovou válkou. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No Barrandov v neděli večer sleduji pravidelně a pravidelně sleduji samé ,,kvalitky,, a tento film mezi ně přesně zapadá. Příběh opravdu nic extra a některé věci nejsou moc dotažené (1. známý makléř zabíjí lidi? Nač dělá špinavou práci to v čem měl jet mělo být ve velkém a měl znát zlé lidi 2. proč neměl zabít hlavní čmuchalku/hrdinku ? 3. policie si pozve hlavní hrdinku ,,na kobereček,, ta dobrovolně jde oni sejmou její otisky,ale ve finále je nikde neuplatní... 4. hrdinčin útěk z kanceláře mrtvého makléře jak snadný.. atd..) Prostě nedotažené ač nešlo víc čekat. 1z5 na odpad to nebylo dumal jsem i o 2z5 ()

Reklama

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Tak zde nevím - pro koho byl tento nesmyslný film určen? Pro "běžného" průměrného TV diváka těžko a pro filmového fandu už vůbec ne. I ten normální divák musel mít z té hory nelogičností divný pocit. Viz. komentář od uživatele giovanni3. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Televizní nuda určená pro fanoušky snad jedině něčeho jako Sama doma. Kdybych žehlil,byl by to film k této činnosti přímo předurčený.-Příběh řídkej jak starý podlíkačky mojí babičky a napětí je v něm tolik jak v gumě již jednou zmíněných spoďárů. Alespoň že ten děj se klátí od bodu A do bodu B celkem plynule a není to zas tak moc dlouhý.Inu ještě fungující(ale ne už moc dlouho) Hallmark. 20% -----(kterej prakokot zas psal obsah?,-copak v 19.st. byla antika??,nebo že by už staří antici vyrývali do svých prstenů Bavorský znak?) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama