Reklama

Reklama

The Last Exorcism Part II

  • USA The Last Exorcism 2 (pracovní název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Film je The Last Exorcism 2 je pokračovaním hrozivého príbehu mladého dievčaťa. Nell Sweetzerovú (Ashley Bell) našli samú a vydesenú v lese. Hoci sa po čase vracia späť do civilizácie, nemôže si spomenúť, čo sa s ňou vlastne stalo. Uvedomí si však, že je poslednou žijúcou členkou svojej rodiny. Začína nový život, avšak s jej návratom sa prebudí aj silné zlo, ktoré má s Nell nepredstaviteľne desivé plány. Tie ju môžu opäť doviesť až na pokraj pekla, kde jedinou šancou na záchranu môže byť už iba rituál vyháňania diabla. (DJ Rocco iNc)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (59)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Několikanásobně lepší než první díl, který mi na určitou dobu exorcistické téma úplně znechutil. Sice poslepováno vykradenými motivy z kdejakého vymítačského hororu, ale Ashley Bell je celkem solidní vazivo a drží celý film pohromadě. Pořád si sice myslím, že tahle holka tolik toho talentu nepobrala, ale má takový obličej, ze kterého je člověk nervózní, takže jí stačí minimální mimika. A to se v podobných béčkách vyplatí. 50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tu mi Ashley Bell, prišla hrozne nesympatická, vobec sa mi do tejto role nehodila. Je tu veľa lakačiek, ktoré boli prvoplánové. Celkovo mi to prišlo slabučké. Film nemá čim zaujať. Sem-tam je tu scéna, ktorá sa snaží upútať diváka aby pri pozeraní nezaspal. Lenže každá z tých scén má v sebe veľa klišéovitosti a nedostatok fantázie. A najhoršie na tom je, že skoro nič neukáže, veľa toho sa odohráva mimo zaber, hlavne ten koniec celkom sklamal. Slabé 2*. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Bohužel nejhorší díly z Vymítačského subžánru co byly kdy natočeny. Už první díl mi přišel neskutečně stupidní a úplně katastrofálně provedený. Zde je to ještě o drobet horší a přemýšlel jsem nad odpadem. Nuda doplněná strašným zpracováním a úplně debilním scénářem. Když už tam něco bylo, tak to nebylo nic nového co by jsme už jinde neviděli. Zkrátka klišé na které je nastaveno další klišé. Jsem zase totálně znechucen. 15% ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

The Last Exorcism Part II mě v ničem nezklamal a dostala jsem zhruba to, co jsem od něj tak nějak očekávala. Když si vezmu, že mě i u nízko hodnocených filmů dokáží vylekat tak "primitivní" a jednoduché lekačky, jako scény typu "otočila se a najednou za ní někdo stál", nebo pouhé zaštěkání psa, jedná se v rámci možností o docela vydařené pokračování. Závěr filmu mi připomínal Carrie s Angelou Bettis a její "řádění" po maturitním plese. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První díl se sice moc vřelých diváckých ohlasů nedočkal, ale kupodivu si na sebe dokázal velmi pěkně vydělat (rozpočet 1.8 milionu dolarů – výdělek 67.7 milionů). Takže bylo jen otázkou času, kdy někdo přijde s dalším pokračováním. Eli Roth se opět chopil produkce a do režisérského křesla tentokrát usedl kanaďan Ed Gass-Donnelly, který až doteď neměl s hororovým žánrem žádné zkušenosti a to se bohužel projevilo i na kvalitě celého filmu. Už jednička nebyla žádná sláva (v mých očích nebyla ani průměrná) a přestože dvojka disponovala větším rozpočtem (5 milionů dolarů – výdělek 15.1 milionů dolarů), tak ani ona za moc nestála. K dobru musím tvůrcům přičíst to, že se tentokrát nejednalo o žádný found footage. Ovšem stejně jako předešlý díl i tento měl obrovský problém s uceleným dějem a především jsem opět postrádal potřebnou atmosféru, kterou by podobně laděné filmy měli mít jako svou prioritu. Po úvodní scénce z ložnice jistého páru se totiž dočkáme opravdu zdlouhavé pasáže, která byla nejen nezajímavá, ale i neskutečně nudná. Kromě několika vzpomínkových pasáží jsme totiž nuceni sledovat kupu nezáživných dialogů a začleňování se hlavní hrdinky do nového života. Chybělo mi napětí, pořádné lekačky a když už jsme u toho i dobré herecké výkony. 30% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama