Reklama

Reklama

Corpse Eaters

všechny plakáty
Kanada, 1974, 58 min

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná necelá šedesátiminutová grindhouse zombíkárna (zde nějací kanibalští vlkodlaci!) spadající do kanadského žánru pod názvem Canuxploitation (klasické filmy exploitace vyrobené a produkované v KANADĚ). Děj je dost chatrný a nesoudržný, tak musely přijít na řadu gore efekty (a lá Herschell Gordon Lewis), které tu byly dobře vypečené, nechyběly i vnitřnosti, krev tu tekla proudem a dokonce i stříkala, vůbec tohle je snad první gore film Kanady, tady přeci jen musím trochu zvednou hodnocení! Rozpočet byl podle dostupných údajů asi 36,000$ ! Výroba je amatérská a levná ale já se u filmu bavil a užil si ho, jen škoda toho že byl tak příliš krátký. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal trochu mě film zklamal, čekal jsem nějakej kvalitní zombie film s parádní grindhousovou béčkovou atmosférou, ale bohužel se mi dostalo spíše z půlky. Film je to slušnej, ale třeba masky zombíků byly strašný a krve jsme si taky moc neužily, ale tenhle film má výhodu že je hodně krátkej a že je tak nějak neznámej. Atmosféra film zhoustne když se zombie objevý. Je to šlušně natočený béčko bez větších nadějí na úspěch ale člověk se u toho aspon pobaví. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno na väčšej ploche a s viacerými gore scénami ( tých tu naozaj nieje veľa ), by to mohla byť podarená zombi chuťovka. Našľapané na to bolo, občas fungovala aj atmosféra a masky neboli najhoršie. Ale prešpikované nudou, to sa príliš neodpúšťa. ()

Reklama

Reklama