Reklama

Reklama

Badmaash Company

  • Indie Badmaa$h Company (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh o čtyřech Indech, jež jsou dobrými kamarády a společně začnou podnikat. Jejich prvotní nápad byl prodávat boty, ale dodavatelé poslali jen samé levé a tím se dostali do problému, ze kterého se ponaučili a udělali z něj výhodu. Dostali se až do Ameriky, kde jim jejich společnost slušně vydělávala, ale po každém vzestupu následuje pád. (adysska)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Sice do značné míry scénáristicky průzračná moralitka na téma přátelství, zpychnutí vlivem peněz, ztrátě osobnosti. Jenže je tady vynikající herecké obsazení Shahid Kapoor jako hrdopýšek a liška podšitá, talentovaná Anushka Sharma, která si umí vydobýt svůj prostor. Navíc sledujeme velice sympatickou partičku, která se toho podnikání vekskláckými způsoby v roce 1994 nebojí. Nostalgická atmosféra 90. je krásná, stejně jako hudební složka, film svým humorem rozhodně pobaví a zabaví hlavně díky hereckým výkonům všech zúčastněných. Za mě nadprůměrná komedie, která bez problémů může zaujmout i naprosté nováčky. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příběh o podvodníkovi, který morálně prozře, je tuctová záležitost. Zapomenutelná jednohubka ohromujcí diváky luxusním prostředím a hvězdným obsazením. Fígle, které parta podvodníků používá, mají sestupnou tendenci. Ten prvný je zábavný, druhý překombinovaný a třetí nesmyslný. Vcelku průměrně vyznívající snímek hodnotím podprůměrně, protože hlavního hrdinu film zobrazuje kladně, zatímco on se fakt chová hnusně a bezohledně. Třeba ten americký obchodník byl normální byznysmen, kterého sprostě okradli - ale tím si nejspíš Indové léčí své mindráky ze západního světa. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jo jo, je to moralizace. Začátek trochu šablonovitý, jako u amerických akčních krimi-komedií, ale to se mi líbilo. Ačkoliv za půl hodiny byl plán (a nebyl vůbec špatně vymyšlený) na světě a nějak mě nenapadalo, co se bude další hodinu a třičtvrtě dít. Kriminální zápletka se začala přiostřovat a a od půlky filmu šlo spíš o drama v duchu přísloví tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Obecně byla první polovina lepší, ve druhé je podle mě pár nelogičností v získávání úvěrů (ale nejsem expert, třeba se pletu) a chybí zábava. Konec pak jde zase o něco nahoru. Celkově spíš průměr. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Škoda vší té poctivé filmařiny pro takovou jednoduchou, předvídatelnou a otřískanou moralitku. Ale rozhodně lze Badmaash Company doporučit jako učebnicového zástupce průměru v moderní bollywoodské tvorbě. Jen si se zhlédnutím pospěšte, filmové trendy v Indii se v posledních letech mění opravdu překotně. ____________ P.S: Účast Anushky Sharmy je pochopitelně VÝRAZNÝM plusem, byť se herecký koncert z Rab Ne Bana Di Jodi neopakuje ani náhodou... ;) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Čakala som trošku väčšiu pecku, áno v podstate je to pozerateľné, Anushka bola skvelá, ale nič čo by sa vymykalo priemeru v tomto filme nie je. Zasadený do Amerického prostredia, ktoré až na pár výnimiek mi moc pri Indických filmoch nesedí. Príbeh o tom ako sa na vlastných chybách učíme a že nakoniec všetko dobre dopadne. Takých je mnoho a určite omnoho lepšie spracovaných a žiaľ ani hudba neoslnila, teda aspoň mňa.... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama