Reklama

Reklama

Star Wars: Broken Allegiance

  • Austrálie Broken Allegiance
Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční
Austrálie, 2002, 23 min

Star Wars Broken Allegiance je fanfilm popisující děj příběhu mezi Star Wars epizodami 5 a 6. Mladí učedníci Dartha Vadera se vzepřou impériu. Darth Vader se je pokusí získat zpět na svou stranu pomocí námezdního lovce. (David661)

Recenze (5)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale ani skvělé. Chvilkami mě překvapilo, jak je to dobře zpracované, vzápětí mě dialogy vrátily zpět na zem. No ale ten závěr po titulkách byl dobrý. ()

McMastamind 

všechny recenze uživatele

Další povedený fa(u)nfilm. Světelné meče, pečlivé, v rámci možnosní efektivní zpracování, na kterém je vidět, že si tvůrci dali práci, Darth Vader.... Odpouštím i neherecké výkonny a neumnělé dialogy. Jako fanda jsem celkem potěšen. ()

Reklama

rhard 

všechny recenze uživatele

Na amatérský film tam jsou dobře udělaný efekty, jak vizuální, tak i zvukový. Některé herecké výkony nebyli nejlepší, ale snaha se cení. ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Jako fanda Star Wars musím dát za plný počet. I přesto, že některé fan filmy jsou lepší, ale snaha se cení a to je velice důležité. ()

P33t33 

všechny recenze uživatele

Když to budu hodnotit podle mírnějšího měřítka, dávám tři hvězdy, spíše za vizuální stránku než děj nebo dialogy. Mimochodem proč měl ten lovec oranžovej meč??? ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama