Reklama

Reklama

Dark Resurrection

Obsahy(1)

Příběh začíná několik století po Star Wars - Epizoda VI. Vypráví o mladém učni Jedi, který žije v období velkých změn v rovnováze sil a galaxie. Dávné proroctví přesvědčilo silného Mistra Sorrana zahájit urputné hledání Eronu, mytického místa, které může dát Vyvoleným nekonečné vědění. Kvůli jeho posedlosti mnoho učňů zemřelo. O století později se Mistr Sorra objeví znovu, obklopen temnou stranou Síly. Jako by se naučili klamat smrt, Sorran je postaven před Radu a zabije vůdce svého vlastního řádu. Mistr Zui Mar a mladá učednice jsou vysláni, aby jej zastavili. Rada však pečlivě drží tajemství. Dva bojovníky čeká hrozný osud, který je předem naplánován. (AllShallFall)

(více)

Recenze (6)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho otázek a příliš málo odpovědí na ně. Fandové a tvůrci snímku si vzhledem ke stopáži s tak dobrým příběhem dali asi dost práce, která je vidět, ale výsledek je přesto dost kostrbatý. Chybí dramatizace a záběry na obličeje jsou někdy až neúnosně dlouhé. Celkově vzato docela dobrý funmade film, který ale ve všech směrech kulhá na jednu nohu. 50% = 3-/5 ()

io. 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu jen pro skalní fanoušky star wars. Viděl jsem tam i R2D2! - bohužel mu věnovali jen asi dvě vteřiny. Pěkně vizuálně udělané, ale nemá to ten správný šmrnc. Děj se vleče, ještě že to trvá jen hodinu, jinak bych se začal vážně nudit a musel bych to vypnout. Pokud nosíte neustále v kapse kopii světelného meče, určitě se vám to bude líbit. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama