Reklama

Reklama

The Drifter

Drama / Sportovní
USA, 2009, 58 min

Recenze (5)

scarfacer 

všechny recenze uživatele

Machado jednoznačně patří mezi nejlepší surfaře na světě a ty vlny, co tam dával, je totální úlet, nicméně za ten jeho otrávenej xicht a všudypřítomnou depku, musim dát hvězdu dolu. Nadruhou stranu, Indonesie - Bali je mým druhým domovem, takže za výpravu a její autentičnost musím zas dát hvězdu nahoru. Je zjevné, že Indo léčí, protože na konci se i opravdově usmál, ale chtěl bych vidět jeho výraz na Bali dnes, všude samej nepřizpůsobivej rusák. A Kelly má ve filmu opravdu významnou roli. Těch 0,3 sec na stupních vítězů hned na začátku opravdu stojí za zmínku. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Opravdu pro příznivce. Je to spíš takový pohodový, hodinový klip o životním filozofování. Hudba a zpracování povedené. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Surfař tělem i duší utíká daleko od civilizace, aby našel sám sebe. Stačí mu k tomu surfařské prkno, stan a kniha. Filmově natočený polodokument evidentně jedoucí do jisté míry dle scénáře, ale pořád zachycující očistec člověka otráveného nejen životem profesionálního surfaře, ale vůbec civilizačním syndromem. ()

Jolinar 

všechny recenze uživatele

Rob Machado si surfuje na Bali, vypráví o svém životě a filosofii a hrají mu k tomu pěkné písničky. Absence jakéhokoli děje, jedná se spíše o meditaci či hodinový videoklip. Pouze pro příznivce. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama