Reklama

Reklama

Nick a Dale jsou přátelé, kteří mají stejný problém - pohrdají svými nadřízenými, kteří se jim rozhodli zkomplikovat život. Nick pracuje ve finanční společnosti despoty Davida Harkena, který mu slibuje povýšení, ale nakonec se rozhodne udělit ho sám sobě. O moc lépe na tom není ani Dale. Jako zubní laborant je vydírán svou šéfkou Julií, která ho navíc sexuálně obtěžuje. Tvrdí, že pošle jeho snoubence fotky, které dokazují, že jí s ní byl nevěrný. Když nastoupil jako nováček, tak ho uspala a měla s ním sex na zubařském křesle. Oba zoufalci mají kamaráda Kurta, který se brzy ocitne na stejné lodi jako oni. Jednou večer u skleničky se všichni tři shodnou na tom, že by bylo nejlepší, kdyby jejich šéfové zemřeli. V zapadlé hospodě se seznámí s protřelým kriminálníkem, který je nasměruje na myšlenku, že musí zabít své šéfy navzájem, a navíc tak, aby vše vypadalo jako nehoda. Tím se spouští neskutečný kolotoč pokusů i drsných omylů... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (1 120)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Konečně mi američtí občané naservírovali další, mírně přisprostlou a přidrzlou komedii, kterých v současnosti na jejich území vzniká jako šafránu. Tahle je ještě speciální tím, že obsahuje trojku Bateman + Day + Sudeikis, kterou jsem si okamžitě zamiloval. Neuvěřitelně nadrženou a sexy Jennifer Aniston. Brutálně vostrýho Kevina Spaceye. Věčně sjetýho Colina Farrella. Jednoho černocha, který v takové komedii nesmí chybět v podání Jamie Foxxe a kliďáka Donalda Sutherlanda. Ano, samotný sběr velikánů v tomto filmu je až neuvěřitelný, ale všichni si to užívají na plný koule a já jsem si to užíval s nima. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Třem kámošům, Nickovi, Daleovi a Kurtovi, došla trpělivost a mají plné zuby svých nadřízených v práci. Rozhodnou se jich nějakým způsobem nadobro zbavit. Společně se rozhodnou, že nejlepším řešením bude je zabít. Jenže nájemný vrah, na kterého natrefí v jednom baru, není ve skutečnosti nájemným vrahem a sehnat pořádného zabijáka dá fušku. Tři výtečníci se tedy rozhodnou své šéfy odstranit sami, ale stát se vrahem, na to ani jeden z nich nemá. Tahle komedie měla neotřelý námět, se kterým pracuje velmi nestandardně a vědoma si toho, že jde amorální cestou, dokáže perfektně pobavit, a v podstatě jako divák, jsem příští děj neodhadl. Tři kámoši vytvořili tým, který na co sáhne, tak dokonale pokazí a jejich tři šéfové jsou postavy velmi výrazné a velmi dobře zahrané. Jindy vlasatý Colin Farrell, má pleš a ukázal, že ve vedlejších a záporných rolích je naprosto dokonalý: Kevin Spacey si také střihnul dokonale nesympatického šéfa schopného v žárlivosti i vraždit a Jennifer Aniston jako nymfomanka byla tak sexy, jako snad nikdy předtím. Když to tak vezmu, tak tři šikanovaní podřízení vlastně také nebyli žádní svatoušci, když měli v plánu tři úkladné vraždy. Jason Bateman a Jason Sudeikis hráli dobře, ale o největší porci gagů se staral nejvýraznější z nich, Charlie Day, který zahrál perfektního zoufalce s ještě zoufalejším zabarvením hlasu ve vypjatých situacích. A vypjatých a hlavně humorných situací je tady opravdu dost. Nesmím zapomenout ani na Jamieho Foxxe jako domnělého zabijáka, anebo Ioana Gruffudda jako prostituta, kteří své menší party odvedli na výbornou. Škoda jen, že filmu v závěru tak nějak došel dech a nezmohl se na nápaditější závěrečné zúčtování se zápornými postavami. Za slabší závěr dávám 90% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborná černá komedie plná pekelně humorných scén a super hlášek. Celé to těží hlavně z výborně napsaných a ještě lépe zahraných postav. Pravda, hlavní trojice Bateman-Day-Sudekis má občas trochu slabší chvilky, ale ty vedlejší role jsou úplně boží! Spacey, Anistonová i Farell si své role nádherně užívají, ale nejvíc mě asi stejně bavil Jamie Foxx a jeho Motherfucker Jones. Škoda, že ke konci už tomu dochází dech, protože jinak to je výborná komedie, u které jsem celou dobu výborně bavil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, kdo nikdy nezatoužil zbavit se svého šéfa? Nemyslím tím žádné polovičaté řešení, jako rozdrtit kolenní klouby baseballovou pálkou, protože to by ho pak musel člověk ještě vozit do práce, ale rovnou řešení v nacistické terminologii známe jako "definitivní".. Seth Gordon mi nabídl velmi kvalitní koks - dá se říct jeden z nejlepších, co jsem za poslední dekádu měl. Sice pomalejší náběh, ale zato dlouhá euforická výdrž stimulující mozkové centrum vtipnosti až k hyperaktivitě. Škubal jsem sebou jen smíchem a co je nejpodivnější, na konci se nedostavil žádný hluboký útlum a ani paranoia, že už jsem to někde viděl. Zkrátka dobrej matroš - jen prosím dealery, ať se z něj nepokouší dělat nějaké další deriváty.. Mimochodem, pracovat ve stejné firmě jako postava J.Batemana, makám jako ďas. Ta představa, že nesplníte plán na 120 % a přijde si pro vás do kanceláře Keyser Sozé.. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení, když mají na CSFD některé komedie vysoké hodnocení, tak to většinou znamená, že se mi vážně nelíbí. Ale tentokrát ve výsledku souhlasím, i mě se to líbilo. Některý scény byli výborný, vtipy sem tam taky dobrý, soundtrack velmi dobrej. Jennifer Aniston hraje netypickou, ale o to vtipnější roli. Být na místě každého z těch tří, pravděpodobně bych uvažovala stejně jako oni. Ze začátku jsem netušila jak by tohle mohlo dopadnout, ale v jednu chvíli, asi uprostřed, jsem to uhodla, ale to mi nebránilo v tom, abych si užila zbytek filmu. Přišlo mi teda trošku divný, že v prvnim domě si dávali pozor na jakýkoliv otisky prstů, ale v druhym už normálně šahali na kliky a všude a ani je to nenapadlo. 4* ()

Galerie (59)

Zajímavosti (42)

  • Kluci jezdí v autě Volkswagen Jetta A6 z roku 2011. (SONY_)

Související novinky

Kdo natočí Flashpoint od DC?

Kdo natočí Flashpoint od DC?

17.01.2018

Ve světle nedostatečných tržeb Ligy spravedlnosti (655 milionů dolarů nestačí ani na výdělky Muže z oceli) se filmový vesmír od DC maličko překopává. Jeho řízení teď bude mít na starost Walter Hamada… (více)

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama