Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Táto romantická komédia, v niektorých krajinách známa pod názvom The F Word, je adaptáciou divadelnej hry T. J. Dawea a Michaela Rinaldiho "Toothpaste and Cigars". Čo keby muž stretol zadanú ženu a pocítil by k nej lásku na prvý pohľad? Mal by jej o tom povedať? Túto dilemu sa snaží vyriešiť Wallace (Daniel Radcliffe). Žije v Toronte, nedokončil vysokú školu a ani v práci nie je šťastný. Chantry (Zoe Kazan) naopak už má zariadený život s úspešným Benom (Rafe Spall) a pracuje na svojej kariére. Wallace chce zistiť, či by mal u Chantry šancu. Otázku, ako si ju získať, konzultuje so svojím kamarátom Allanom (Adam Driver), ktorý je zároveň Chantryným bratrancom (farfalla)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (231)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hodně svěží vítr na poli romantických komedií překypující originálními nápady. V rámci komediálních vložek je pro mě pád z okna jedním z vrcholů. Celá pasáž začne celkem nevinně, pak se z ničeho nic neskutečně vyhrotí a následuje komické finále. Dlouho jsem si u tak vypiplaných scén nemlaskal jako tady. Chemie mezi ústřední dvojicí funguje, Zoe je roztomilá a dialogy chytí za srdce i zaryté cyniky. Na Allanovu svatbu bych šel hned a hlavně bez donucovacích prostředků, které jsou k tomu normálně potřeba. Bohužel si nejsem jistý, zda tvůrci počítali s tím, že film bude pro jistá hovada sloužit také jako precedens k dělání do zadaných holek. Ale co si budeme povídat, kdyby zadané nebyly, tak za to asi nestojí, není-liž pravda? Kvůli své lenosti jsem s touto aktivitou před lety skončil, některé si totiž hrají na jeptišky i pár týdnů (???), ale právě tady jsem si uvědomil, jak moc je to vlastně zábavné a napínavé zároveň. Něco mi říká, že se východočeský Ryan Gosling brzy vrátí do této zvrácené hry plné naivních kluků a znuděných holek. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Zatímco podivná Zoe Kazan mi ve filmu sedla, Daniel Radcliffe je pro mě nevěrohodný. A to mu tolik sedly horory jak Rohy, tak Žena v černém. Ne, podle mě by Daniel neměl točit dětské filmy ani romantické snímky. Ten kluk má prostě divnej kukuč. Jinak What if jako film o tom, co by bylo, kdybyste ve svých vztazích byli upřímní, funguje. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Strašně mě tu překvapil Radcliffe, kterej sem myslela, že prostě umí zahrát jen Harryho Pottera za brejličkama. Musim říct ,,klobouk dolů", s jakou lehkostí, bezprostředně zahrál zamilovaného kamaráda. Vtipnej, přirozenej, ačkoli trošku by měl vylézt na sluníčko, je bledej jak kdyby zrovna spatřil v sobě Voldemorta. Jinak fakt super filmek, milej, dospělej, ale lehce koketující s pubertální nerozvážností. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Hned od prvních minut jsem měl z filmu stejně dobrý pocit jako z Perks of Being Wallflower a když se objevila skvělá scéna s Věcí, tak jsem si byl jistej, že se mi to bude opravdu líbit. Navíc jsem se dozvěděl, co vlastně bylo poslední jídlo Elvise Presleyho. Daniel Radcliffe dal okamžitě zapomenout na Harryho Pottera a Zoe Kazan byla taky zajímavá a sympatická. Tenhle žánr očividně svědčí hercům z Harryho Pottera (Perks - Emma Watson) a rozhodně svědčí i mě samotnému. Bavil jsem se, příjemně se mi na to koukalo a nebránil bych se tomu koukat na to znovu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Skvělý film pro každého fanouška zdravé výživy a konverzace o hovně, o obém se tu dozvíte věci, které už nikdy nedostanete z hlavy. Pokaždé, když usednu na mísu, začnu přemýšlet o množství nestrávených výkalů v Elvisově střevech. Pokaždé, když do sebe začnu cpát salát s nízkotučnou mozzarellou, fantazíruju nad tím, jak asi chutná Bláznovo zlato. Tenhle film mi dal duševně víc, než by se na první dojem zdálo. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Napriek tomu, že prevažná časť filmu sa odohráva v Toronte, je možné si všimnúť hneď v niekoľkých scénach (00:07:40 – Wallace so synovcom sledujú horor, 01:19:20 – scéna v bare), že postavy nefandia "domácemu" hokejovému tímu (Toronto Maple Leafs), ale paradoxne ich najväčšiemu rivalovi – Montrealu Canadiens. (mclenin)
  • Scénář vznikl na motivy populární divadelní hry "Toothpaste" and Cigars od dvojice autorů T.J. Dawe a Michael Rinaldi. (Neffy)
  • Hneď na začiatku filmu, presnejšie v čase 00:01:58, si Daniel Radcliffe štrngne uzavretou fľašou piva (je jasne vidieť vrchnák od piva), no v zápätí je vidno, ako pije z otvorenej fľaše. (Marry94)

Reklama

Reklama