Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 1686. Osadníci osady zvanej New Amsterdam v Novom svete práve prerušili Eve jej satanistický rituál, ktorého ukončením malo byť obetovanie nevinnej dievčiny. K tomu však nedôjde; obeť je oslobodená a čarodejnica upálená na hranici. Tým sa to však ani zďaleka všetko nekončí. O 300 rokov neskôr vyrástlo na území niekdajšej malej osady veľkomesto New York, do ktorého sa práve teraz, v tele mladej ženy, vrátila Eva, aby sa pomstila potomkom tých, čo ju odsúdili na takú potupnú a hroznú smrť. (beso74)

(více)

Recenze (4)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Sestiprsa zena koji zombie upiry... Ze jste neco takoveho jeste nevideli? Pak mate prislezitost v tomto C-filmu. Prekvapila ucast pomerne pohlednych zen-herecek (LeeAnne Baker, Jacquie Fitz, atd.). Samozrejmeosti je pak syntezatorova muzika a laciny vizual. P.S.: ta motorka je Yamaha XJ 550 RJ Seca. :) 3- ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Na co kříž? Mám kulky! Pif-paf. Dej mi ten kříž!- Démonická čarodějnice Eva se vrací z minulosti, aby dokončila kdysi  přerušený rituál a získala nesmrtelnost. Nejprve si musí obstarat ďábelský prsten, pak si vytvořit pomocníky a nakonec sehnat pannu k obětování. Osmdesátkové béčko jak vyšité s patřičným dobovým lookem postav a hudbou. Bakerová je jak z jiného světa, nebo tehdejšího videoklipu no a Fitzová jí zdárně konkuruje. Akorát že Bakerová má něco, co většina ne - šest ňader! z nichž krmí ektoplasmou své pomocníky z temnot. To je jedna z věcí, kvůli které si tenhle průměrný horor člověk může zapamatovat. Žádný velký masakr se ale nekoná, i když dojde na useknutou hlavu i ruku. Občas se musí člověk uchechtnout, třeba když v úvodu předvádí Eva rituální tanec. Milosrdná stopáž. Doporučit lze asi jen skalním příznivcům a sběratelům. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Takto - podobné snímky zvyknem nazývať " filmová výhybka ". Nik zo zúčastnených nedostal inštrukcie , čo má pred kamerou robiť , pretože ju nik neobsluhoval. 5 bodov ( prebytok sa stratil cestou ) len za nevídané usmrtenie vampíra . Alebo hádam niekto z vás tušil , že sa dá zlikvidovať urínom ??? Ja nie a som si istá , že ani ty. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, někde jsem četl jak se jedná o parádní grindhousovské dílo a správně béčkové béčko. Ale bohužel film je sice béčko ale dokážu hned vyjmenovat daleko lepší než tahle vampýrská patlanina se satanskou tématikou. Jo některé scény byly badass a hlavní hrdinka byla dobrá svině, ale plno scén bylo debilní a některé scény byly jenom WTF(6 cecková ženská). Čekal jsem něco daleko lepšího. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama