Reklama

Reklama

Catch .44

  • USA Catch .44
Trailer

Pro Tes a její dvě kámošky Karu a Dawn to zprvu vypadalo jednoduše: v odlehlém motorestu se měly zmocnit drogové zásliky pro jejich šéfa Mela (Bruce Willis). Když se ale rozpoutá řetězec nezastavitelných událostí, velmi rychle jim dojde, že tohle může být jejich poslední kšeft. To, co zprvu vypadalo jako snadná práce, se postupně mění na nebezpečnou hru kočky s myší. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když si někdo hraje na Tarantina a vůbec mu to nejde. Hodně ukecaný film a naprostá většina dialogů je silně o ničem a nudí. Tomu tedy říkám trefa do černého! Děj se tváří hrozně chytře, není přitom chudý na logické nesrovnalosti a v mnohem lepším provedení by se dal vylíčit několika krátkými větami. To ne zrovna slabé osazenstvo je mi tedy dosti záhadou. Mimochodem, Bruce Willis se tu stejně jako v případě podobně špatného „Setup“ mockrát neobjeví. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pracovní poměr u mafie nelze ukončit dohodou. Při své pověstné vychytralosti jsem však tuto zásadní utajovanou informaci tak nějak vytušil z mnoha podstatně dříve natočených gangsterek. Takže překvapení se nekonalo, okopírované dialogy spolehlivě ponudily, triviální děj nenavnadil ani přehazováním časových rovin a tak jediné pozitivum zachytily mé uši při poslechu povedeného soundtracku. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička je za solidny soundtrack, ale aj ten je rovnako nefunkcne pouzity ako nefunguje samotny film. Rejza ma nakukane, ved vy viete koho (nie tato sracka si nezasluzi, aby som ho spomenul) a tak sa ho za kazdu cenu snazi napodobnit. Lenze nestaci mat nakukane, potrebny je hlavne talent. Co samotneho Willisa presvedčilo, ze prave tento smejd ma talent je mi zahadou. Zeby rejzov debut, ktory tu ma hodnotenie 2% a na IMDB dokonca 3.2? No neviem. Asi uz Willisovi hrabe, ked sa druhykrat tohto roku objavil v nepodarenej vykradacke ved vy viete coho. 2/10. ()

MeanWhile odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může vůbec herec velkého kalibru jako je Willis vlézt do něčeho podobného ? Celkově v poslední době on nehrál v moc dobrých filmech, ale tohle je vážně vrchol (ikdyž ženský se kterýma si tam užívá jsou dost cool). Nic na tom nemění to, že film je naprosto zbytečný, naprosto nudný a celý je to hovadina. Ani barová přestřelka ani Whitaker alá policajt mi nedají tolik soucitu ani na symbolickou jednu hvězdu, vážně ne. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celý film prakticky nuda, rozkrajením několika částí filmu a pak spojením jako puzzle chtěli asi tvůrci napodobit Pulp fiction ale spíš ztoho udelali zmatený bordel. Postavy ničím vyjímečné nebyli akorat Whitaker mě nadchnul a toho moc nemusim. Bruce Willis tam skoro nebyl (což bylo jasný) hudba se dala a pár přestřelek se našlo, ale akce fakt minimum a film je spíš podpruměr. Nudné zbytečné dialogy...naopak chválim soundtrack Fox on the run tam bylo fakt peckový. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Do role Dawn byla původně obsazena Lizzy Caplan. Později ji však nahradila Ann Woll. (Ekkan)
  • Hlavné hrdinky jazdia na BMW 323i. (Johnny.ARN)
  • Ačkoliv je uniforma zastřeleného šerifa silně pocákaná krví, Ronny (Forest Whitaker) ji má posléze dokonale čistou bez jediné skvrny. (Conspi)

Reklama

Reklama