Reklama

Reklama

Není kam utéct

  • Velká Británie A Lonely Place to Die
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se parta mladých horolezců rozhodla zdolat jeden z mohutných skalních masivů, všichni se těšili na náročný výstup, při kterém jejich těla zaplaví pořádná dávka adrenalinu. Nemohli tušit, že je uprostřed hor Skotské vysočiny čeká nerovný souboj. Při přechodu horského hřebene objevili podzemní skrýš a v ní uvězněné malé děvčátko. Osvobozením srbské dívenky z rukou únosců pro všechny začíná děsivé dobrodružství, na které ti, co přežijí strastiplnou cestu zpátky do civilizace, nikdy nezapomenou.
V hlavní roli strhujícího příběhu odehrávajícího se uprostřed překrásné horské scenerie se nám představí Melissa George. Do jedné z dalších rolí obsadil anglický režisér Julian Gilbey populárního českého herce Karla Rodena. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (250)

Fr 

všechny recenze uživatele

BUDE TO TĚŽŠÍ, NEŽ JSME ČEKALI....... /// Rob, Ed, Alison, Jenny a Alex si vyšli do hor. TO JE ADRENALIN! Krásný místečko bez signálu a civilizace. Kurva, co je to za divnej zvuk.....Jestlipak se nám tady někdo nechce zabezpečit na důchod? TO JE ADRENALIN! Musej se rozdělit. Skupinka – A) čelí smrti v horách a skupinka - B) (pozor! překvapení!...) vlastně taky..... TO JE ADRENALIN! Jsem naplej, když lezou po skále, paranoidně čekám nebezpečí za každým stromem (jejich stromem...). TO JE ADRENALIN! Survival thriller jak vyšitej – kýčovitý obrázky přírody a mrazivý napětí. Nikdo se nechová kreténsky ... jen občas selže zbraň, je rozladěná muška (ale ani já nemám 100% úspěšnost...) a taky - no tak dobře, ale jen trochu...! Pak přichází poslední půlhoďka, z lesa jdeme do městečka a thrillerovej orgasmus je pryč! UŽ TO NENÍ ADRENALIN, ale hafo sraček! Z téměř dokonalýho filmu ,,o přírodě“ za 5*, udělaj *** lacinou tuctovou odrhovačku! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Karla Rodena není nikdy dost. 2.) Chystám se do skotskejch hor. 3.) Thx za titule ,,ricci.s“ a ,,vsbzs“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Ucházející thriller, který zejména v první polovině vyniká úžasnou reálností. První půle odehrávající se ve skotské přírodě je hodně dobrá, práce kamery, střih, tohle vše klape na jedničku. Druhá půlka odehrávající se ve městě už tak dobrá není, ale zase to zachraňují herci jako Karel Roden a Sean Harris. Být film celý, jako první půlka, dal bych mu rád i pět hvězd. Dokonalé záběry, s kterých je doslova cítit chlad řeky, cítíte každý kámen pod prsty horolezců aj. Kamera se střižnou odvedla perfektní detailní práci. Druhá půle bez některých slušných dialogů by byla jen zbrklou střílečkou. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Slušný survival, který si neklade přehnané nároky. Pouze zabavit na těch 100 minut a to se mu daří dobře. Jeho největší devizou je bezesporu vysokohorské prostředí lesů, skal a řek, v němž se odehrává klasické drama o přežití. Pěkná hudba, působivá kamera, pár překvapivých momentů, jinak nic drsného. Závěrečná část se však z divoké přírody přestěhuje do rušných ulic maloměsta, kde se nakupí hned několik logických kopanců. Škoda, snímek tak ztratil svoje kouzlo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Mimořádně odpudivá Melissa George navlečená v SEKSY pitkáčích, které jemně podkreslují její otylá, celulutická stehna a tričku, jenž nechává opulentně vyniknout její povislé trojky profesionální dojnice, se na Prachovské skály rozhodně nebojí. Sice obtěžkána horolezeckým vybavením trochu funí do kopce, nicméně aspoň ji mají ti dva bezskrupulózní zloduchové, drápající se za ní ve vycházkových mokasínech značky Salamader, šanci dohnat, ať je trochu veselo. Chytrolíni jsou to ale náramní. Ten fikaný nápad, zakopávat si unesené srbské holčičky v nějaké vysokohorské prdeli sto kiláků od civilizace, se musel vylíhnout v hlavě opravdového müslitele. Tak příště než mě vezmou do věží, postarám se, aby byl můj balónek řádně zelený a budu to třeba snášet líp. Ještěže aspoň na konci štěkne Karel. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Krásné a nebezpečné prostředí, partička horolezců a jako bonus parta zabijáků. Na napínavý thriller jako dělané ale to by nesměl být tvůrce takový máslo, které nemá odvahu se pořádně rozjet. Cliffhanger 2 se nekoná a výsledný dojem nezachrání ani Karel Roden. Nuda, která by se neohřála ani v neděli odpoledne na Nově. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Julian Gilbey a jeho bratr Will, který se podílel na scénáři, se oba stali vášnivými a zkušenými horolezci, aby mohli natočit tento film. (Kritiq)
  • Festival, který se koná ve filmu v jedné obci, je založen na skutečné události známé jako Beltane Fire Festival. Je to každoroční festival participativního umění a rituálního dramatu, který se konal 30. dubna na Calton Hill v Edinburghu. (Kritiq)
  • Alternatívnymi názvami filmu sú A Lonely Place to Die - Todesfalle Highlands, The Grave at Angel's Peak či The Long Weekend. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama