Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (288)

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Po první sérii musím říct, že jsem si seriál celkem oblíbila. Všechny postavy jsou mi sympatické a líbí se mi napětí, které mě pořád drží v nejistotě a podezíravosti většiny postav. Sice mi trošku vadí, že jsou všichni tak mlaďoučký a hrají věk, který se ani trochu neblíží tomu reálnému (až na pár výjimek), ale celkem se to dá zkousnout, protože si představuju, že se to odehrává na vejšce. Jsem dost zvědavá, kdo je "A" a doufám, že druhá sérii, na kterou se teď chystám to buď odhalí a nebo bude dostatečně kvalitní na to, abych se dívala tak ráda jako teď. //// Na konci druhé série musím říct, že je tenhle seriál pro menší závislostí. Představitelky Spencer a Hannah jsou pro mě opravdu nadané herečky a zvyšují úroveň seriálu. ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Hello Upper Rosewood, I have something I want to tell you, but you have to promise to never tell anyone... Do you swear on your life? Jakožto fanda Gossip Girl jsem se s nadšením musel kouknout na pilot a moje pocity jsou smíšené. Postavy zajímavé, ale jednoduché... Z GG jsem si zvykl na modní průpravu v jednotlivých dílech a i tady si rád oblečky slečen (hlavně slečny samotné) prohlídnu, ale to nic nemění na tom, že tu máme další Guilty pleasure seriál... Atmosféra dobrá, ale uvidíme jak se to vymysterizuje dále. ?% [HD] ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na jednej strane dobrý seriál v tom, že hoci má teenage formát, prináša tajomstvo a človek môže hádať, kto je ten tajomný "A". Na strane druhej to trvá veľmi, veľmi dlho, kým sa to tajomstvo odhalí. No a medzitým sledujeme, ako dievčatá vo veku 15-16 rokov hrajú oveľa staršie herečky, no a tieto pseudo pubertiačky striedajú milencov ako ponožky, podvádzajú na každom rohu - v celom seriáli nie je jediná postava, ktorá by to neurobila, no a samozrejme riešia coming outy a lesbické skúsenosti. Prvé série sa stali pre mnohých až návykové, ale ako to je skoro s každým úspešným seriálom, potom sa už točilo len preto, aby sa zarobilo. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Už hneď v priebehu pilota som z tohto seriálu mala zmiešané pocity. O čo sa vlastne postavy snažia svojim nelogickým konaním? Hovorím o tom, že jeden bozk a hneď je z toho veľké halo. wtf people? long story short - they are exaggerating things. Nespočetné množstvo predvídateľných scén, pre mňa najokatejšie boli scény medzi školačkou a učiteľom. Sledovanie ďalších epizód hlavne kvôli krásnej Shay Mitchell. Neskôr pre najnormálnejšiu (prvé 2 série) postavu, Toby. Časom ma tento divný seriál začal baviť, no vo svojej podstate, čisto iba pre mysterióznu zložku. Tak ako to vidím ja je, že tento seriál má v sebe potenciál, ktorý by sa využil na vyššie hodnotenie, keby hlavné protagonistky neboli namachlené, nezrelé, naivné, hlúpučké 16r dievčatká (tváriace sa, že majú 20, a skúsenosti nie veľmi bystrých 30-tničiek) s ich nezmyselnými milostnými vzťahmi. 1.séria - Hlúpučké školačky sú amatérky, neschopné vytvoriť plán na obranu proti A, a ktoré dávajú A príležitosti how to screw with them. No odrazu v 2.sérií (they think) they know how to play hard. Bottom line - sledovanie tohto... (nech je to čokoľvek)... kvôli handrám, sa oplatí. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

No a je to tady. Jedna z mých prvních seriálových crushes je u konce. No a díky bohu. Nechávám 3*. Některé díly byly top, některé by si zasloužily odpad. Ale přes to všechno mě ten seriál bavil. I s tím šíleným, za vlasy přitaženým finálem to tak nějak trefili. Jen ať už nedělají žádné spin offy a podobné věci. Nechte lhářky spát 3* ()

Galerie (1 797)

Zajímavosti (47)

  • Záběr, který filmaři používají pro vyobrazení domu u jezera, je totožný se záběrem, který se objevil ve filmu Scary movie 5 (2013). (ČSFD)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama