Reklama

Reklama

Prolhané krásky

(seriál)
  • USA Pretty Little Liars (více)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2017), 119 h 41 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

I. Marlene King

Předloha:

Sara Shepard (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Sasha Pieterse, Ian Harding, Laura Leighton, Janel Parrish, Holly Marie Combs, Chad Lowe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(160)

Pětice patnáctiletých kamarádek si užívá večírek. Ráno však zjišťují, že jedna z nich zmizela. Dívky od té chvíle spojuje děsivé tajemství. A nejsou samy, kdo ho zná... (HBO Max)

Recenze (289)

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Nj, fajn vec pre mladé, väčšinou asi ženské publikum. Dopozerala som aj poslenú siedmu sériu preto, lebo som uź vážne nemala čo nové pozerať. Bola som rada, že bude koniec a musím povedať, že ma posledná séria veľmi milo prekvapila. Nehovorím, že bola potrebná, ale prekvapenie na konci a vážne dobrý herecký výkon Troian Bellisario, ktorej som zožrala maximálne že všetko, stáli za to. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Co víc říct. V létě jsou skoro všechny seriály pozastaveny, tak se musí šáhnout po něčem jiném. Je pravda, že mi Pretty Little Liars neuvěřitelně sedli, ale i s odstupem se jedná o velice kvalitní projekt, který se snaží jít i do hloubky. Je pravda, že název ABC for family je trochu ironií, když si vezmete, že zkoumá a ukazuje vztah učitel - žák, nahlíží do gay problematiky, ale to právě je to zajímavé na tomhle projektu, a vlastně i odvážné. Chyb je tam dost, ale já to beru z toho druhého konce, díky za příjemné léto a brzy nashle! Zhruba v polovině 4 série musím říct, že se to začíná velmi opakovat a pokud nepřijde nějaký velký 'plot twist' nevím na jak dlouho to ještě udrží mou pozornost. ()

Reklama

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Rozjezd byl slibný, vypadalo to na zajímavý seriál odkrývající tajemství. Jenže v dalších dílech se už nic neděje. Holky řeší svoje vztahové či rodinné problémy, sem tam dostanou SMSku od tajemného A, který z čiré logiky musí být nadpřirozená bytost, aby věděl všechno a dostal svoje hlášky všude možně. Holky místo aby pořádaly na svého trýznitele hon nebo vymyslely past, jenom tupě zírají a tváří se vyděšeně - pokud to dřevěné ksichty hereček dovolují. Někdo to přirovnává k Zoufalým manželkám, ale tento seriál není ani vtipný ani napínavý. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi jedovatá roztomilost a podezřívavá atmosféra. Není nijak těžké si zamilovat hlavní hrdinky, protože jsou k sežrání. Příběh je napínavý a musím se přiznat, že u některých dílů ani nedýchám. Nevadí mi, že nás tvůrci stále napínají, ale nemůžu se dočkat odhalení A. Oblíbené postavy: Spencer, Toby, Hanna, Caleb ()

edie sedgwic 

všechny recenze uživatele

Nikdy som neverila, ze ma este nieco podobne v zivote zaujme, pravda je taka, ze sa chcem dozvediet co bude dalej. Vela situacii v seriali je viac ako nepravdepodobnych, napriek tomu som sa rozhodla, ze to cele zozeriem a s navijakom a budem to pozerat dovtedy kym sa nedozviem, kto sa skryva pod magickym pismenkom A. Prva seria: 70% ()

Galerie (1 798)

Zajímavosti (47)

  • Při vysílání dílu se na obrazovkách televize během reklamního bloku poprvé objevil oficiální videoklip od Lucy Hale k její první písní "You Sound Good to Me". (Weasley)
  • Takmer každý člen obsadenia vedel, kto je v skutočnosti "A" okrem Lucy Hale (Aria Montgomery). Neverili jej, že dokáže udržať tajomstvo, v jednom rozhovore sama priznala, že v tom nie je dobrá. (WalterIK7)

Související novinky

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

ČSFD.cz exkluzivně z Warner Bros. Studios

02.11.2017

Natáčet kamerami v kalifornských Warner Bros. Studios, včetně lokací na jejich "guided tour", je zakázáno. ČSFD.cz se podařilo nejen získat povolení pro natáčení hned dvěma kamerami, navíc dostala k… (více)

Reklama

Reklama