Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupince přátel se přihodí na opuštěné silnici autonehoda. Po probuzení zjistí, že jeden z nich beze stopy zmizel. Uprostřed ničeho, obklopeni pouze kukuřičnými lány se ostatní vydají skrze jeden z nich a na jeho konci dorazí k opuštěnému domu. Mladí přátelé však velmi brzy zjišťují, že se tu dějí nevysvětlitelné věci. (Bloody13)

Recenze (179)

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Film sice spadá do naprostého průměru, nicméně to pro mě bylo poměrně slušné překvapení. Krásná ukázka, že na film který se dá dívat nejsou třeba miliony. V tomto případě pět herců, dva vraky aut, pole a stará barabizna. Žádné efekty. Slušně natočené, dokonce jsem se jednou lekl a to už se mi hodně dlouho nestalo. Vraždící strašáci do pole už tu byli, nicméně má příběh jistou část příběhové originality. No jednorázová spokojenost po všech stránkách. 60% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Mladí vyrazí na výlet, bouračka, velké kukuřičné pole, strašák a zchátralý dům. A horror může začít....Stačí plátěný pytel na hlavu a mně stojí hrůzou vlasy. Ne, opravdu napětí tam bylo. Naháněčka v kukuřici, oběti ve strachu, neboť netuší, odkud ta zrůda vyskočí. Navíc se jejich kamarádi na chvilku promění ve švadlenu, která si nejen ušije čepeček,ale si i z ruky udělá vidle. Film z nabídky HORRORFESTU a je stažen z kanálu SYFY. Docela jsem záviděl divákům SYFY, že po filmu měl hrát další horror z kukuřičného prostředí Hallowed Ground (2007), protože tento film se mi moc líbil. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Slušné horory s ústřední postavou vraždícího strašáka dokážu spočítat na jedné ruce. A jelikož Bloody strašáky opravdu může, je velice rád, že se objevil Husk, jenž chudou skupinu kvalitních strašáckých filmů trochu obohatí. Night of the Scarecrow, Scarecrows a Dark Night of the Scarecrow je přece jen slabý výčet, ale Husk do něj skvěle zapadá, ne-li o pár palců převyšuje... Snímek vypráví o partičce mladých, co mají na opuštěné silnici nehodu. Nikde žádná pomoc, všude je obkličují jen kukuřičná pole, tudíž se vydávají skrze jedno takové, aby narazili na opuštěný a tajemný dům... Od samého začátku tu hraje prim nejistá atmosféra, která alarmuje nebezpečí nejen v polích, ale i v onom domě. Ze strašáků na dřevěných křížích jde nefalšovaný strach, a co teprve až z nich slezou. Snímek není ale tak jednoduchý, má své tajemství, které kupodivu nepřekáží a nevyzní kýčovitě. Trvá necelých 80 minut, má to spád, slušně dávkované napětí, děsivé masky strašáků a výborně vrcholící finále. Prostě paráda. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Asi prvý horor so strašiakom čo si pamätám a na to, že je z kolekcie After Dark shitov (ktoré úspešne ignorujem) je remeselne odvedeným dielom, peknou atmosférou aká sa dala registrovať v začiatkoch Children of the Corn série, sympatickým obsadením a scenárom ničím výnimočným no na spríjemnenie večera plno dostačujúcim. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Nečekaně příjemný překvápko. Horor pro nenáročnýho diváka, troška KUKUŘIČNÝCH DĚTÍ, špetka atmošky zchátralý chatrče z TEXASKÉHO MASAKRU, k tomu náznak děje (ve formě halušek jednoho intoše) s pointou a skvěle natočený lekačky a kamerový průjezdy polem. Solidní jednohubka, která moc nenadchne, ale fanoušky žánru nezklame. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo 18 dní a aj keď bol snímok natočený v auguste 2009, do distribúcie sa dostal až v januári 2011. (beso74)

Reklama

Reklama