Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátkometrážní počin studentů z univerzity v norském Bergenu stručně popisuje osud muže středních let, který si dětské nadšení z filmů o "superhrdinech" přenesl i do dospělosti a pátrá po někom, kdo by mu pomohl odhalit jeho vlastní schopnosti. (DaUr)

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zatímco jiné děti nosily trenýrky přes kalhoty nebo přes hlavu, já je úplně odhodil. Věřil jsem, že mohu být neviditelný." I já vím, že svoji superschopnost jednou odhalím a jen doufám, že to bude dříve než bude má vrozená infantilita nahrazena senilitou. S Omegou a Captainem Phoenixem jsem se zkrátka celkem pobavil a své největší mezery zatím vidím ve vyrážení dveří. V tom je Omega jedinečně superschopný - tedy pokud je byt v přízemí a je vybaven oknem. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

I já tajně procházím zdmi, teleportuji se, stávám se neviditelným .. a pak zazvoní budík a je po všem .. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si natrhl bránici a pointa byla úsměvná. Dá se tedy říci, že i přes sestupnou křivku vtipnosti si Nemesis udržela slušný nadstandard. Samozřejmě čistě z mého subjektivního hlediska člověka se zvráceným smyslem pro trapný humor. ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek vyhrál v roce 2009 v New Yorku na Friars Club Film Festival v kategorii nejlepší krátký film. (P. J. D.)
  • Snímek je vítězem v Judges Award: Best of the Year 2009 - Iron Mule 8th Anniversary show za rok 2009. (P. J. D.)
  • Snímek je vítězem v Judge's Award at the Iron Mule Short Comedy Film Series May 2 screening v New Yorku za rok 2009. (P. J. D.)

Reklama

Reklama