Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

Rawar 

všechny recenze uživatele

...jestli do toho vrazili opravdu jenom pětibábu, tak klobouk dolů. Určitě nehodlám hodnotit věrnost vetřelců nebo predátora, ale mohlo to být celé malinko méně předvídatelné. Parádně vyvážená hudba která evokuje jak Vetřelce tak Predátora byla naopak zvládnuta bezchybně. Atmosféru to má a když neřešíte vizuál, dá se to v pohodě přežít a ani nebudete mít pocit, že jste ztratili 20minut života ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Téměř 800 metrová loď Sulaco byla původně konstruovaná pro logistickou dopravu. Ale roku 2179 byla převedena pod vojenskou správu. Osádku tvořilo až 100 lidí mimokrokem loď je zcela automatizovaná a může bránit sama sebe s použitím počítačové umělé inteligence. Děj se odehrává při průletu kol Jupiterova prstence, kdy členové posádky zdokumentují mrtvého Predátora. Netuší, že je infikován Xenomorfem a na scénu přichází roztomilý Predalien. Yautja vyslaný na Sulaco má za úkol Predaliena zničit se svým bohatým arzenálem zbraní. Závěrečný song je od Disturbed. ()

Reklama

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Přes v některých momentech pokulhávající trikovou stránku, což se u takovéhoto projektu ale moc divit nemůžeme, jde o velice zdařilou věc, která hravě strčí do kapsy oba AvP. Ve výsledku vynikající záležitost. Nimrod Antal (Predátoři - Trapátoři) by se měl na Redemption podívat, aby věděl jak má takový film vypadat a ne slepě kopírovat zavedený vzorec, který žádný úspěch stejně nezaručí. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Pokud to vezmu zcela koncepčně, je to na velmi vysoké úrovni. Když si uvědomíte, že to stálo 500 $......Zajímalo by mě, jak by si Popov poradil s takovým rozpočtem 100 000 000 $. Dejte mu někdo tenhle rozpočet a veškerý patlalové po Predator 2 se můžou jít oběsit. Pěkně jeden vedle druhýho. Jestli by se úplně nezbláznil, jak se to kolikrát filmařům stane, když dostanou ranec, mohlo by to vypadat hodně zajímavě. Tohle je rozhodně jeden z nejlepších krátkometrážů. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Bravo!Parta nadšenců vzala 500 dolarů a 2 dlouhé roky si hrála po garážích a sklepech na filmaře,při čemž stvořili úžásnou bitku,dvou nejlepších vesmírných monster.Hodnotit efekty nemá nejmenší smysl,ty jsou jako z počítačové hry v roce 1997,ale atmosféra,hudba i děj jsou tak bravůrně režisérsky zmáknuté,že si na ně lehce zvyknete.Plných 18 minut čistého děje sem se prímově bavil a Axel Popov si zaslouží veliké uznání a poděkování od fanoušků.Pokud by se mělo točit 3 pokračovaní,režii bych svěřil jedině jemu.Jako filmař nadšenec a amáter gratuluji a lehce závidím :-) 85%. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Cameo mariňáka si zahrál samotný režisér A. Popov. (Epistemolog)
  • Celkový rozpočet filmu byl pouhých 500 amerických dolarů. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama