Reklama

Reklama

Alien vs. Predator: Redemption

(amatérský film)
  • USA AVP Redemption
Krátkometrážní / Akční / Sci-Fi
2010, 22 min

Obsahy(1)

Tento krátký amatérský film vznikl pod vedením Alexe A. Popova. Vzniknout měl prý za dva roky s rozpočtem 500 $.
Z predátora, kterého převážejí lidé na lodi, se vyklube zmutovaný vetřelec a pomalu likviduje posádku. Na scénu přichází vyslaný predátorský bojovník. Ten se dostává na loď, aby zlikvidoval všechnu havěť. (beran-ek)

Recenze (91)

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Vysoké hodnotenie hlavne kvôli obdivu k tvorcom, ktorý dokázali za minimálne peniaze niečo takéto vytvoriť. Fakt sa mi tým 500 dolárom nechce veriť. Príbeh sám o sebe neprináša nič nové a ja som si pri sledovaní uvedomil, že vlastne ma už A v P v ľudia súboje vlastne nebavia. Celkovo si myslím, že obe filmové legendy sú už natoľko vyčerpané a prežvákané, že minimálne mne už nemajú čo ponúknuť. Veď toto je už vlastne 10. film na túto tému. Fakt dúfam, že Ridley ma v rukáve krucipísek pútavý príbeh. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Pěkný. Ale na PREDATOR: Dark Ages to ve smyslu koncepce a atmosféry pro mně, nemá. Palce nahoru za ten výborný a v základě jednoduchý nápad, udělati z vyřazené Sulaco, genetickou výzkumnou stanici. Přesně to zapadá do Aliens universe, jak jej znám z comicsů. Lidem jak z Dark Ages, tak z Redemption, by se měly dáti pořádná práva a peníze a všichni by zapoměli na chujovinky typu AvP či Prometheus, páč ten ve srovnání s tímto působí právě jako brutálně předražený fanfilm, zatímco ty mnou zmíněné 2 fanfilmy...ne. A to je špatně. Jsou už dávno mnohem lepší režiséři, než mimoň Scott. Jen o nich nikdo neví. :-/ ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Alex Popov se rozhodl natočit snímek, který sice spojuje některé příběhy ze série Vetřelců a Predátorů, ale především je to snímek, který si žije svým vlastním životem. Škoda, že prostředků k natáčení bylo málo a tak je příběh lodi Sulaco " jen " dvacet dva minut dlouhý ( krátký ) a rozdělený na tři části. ..........ČÁST 1 - Lidé z vesmírné lodi Sulaco se dostanou k mrtvole Predátora, ze které se záhy vylíhne Vetřelec. Náš příběh začíná ve slunečním systému Solar v sektoru R-42-D77 o 38 hodin později. Vidíme, jak Predátoří lovec dostává souřadnice vesmírné lodi Sulaco, instrukce o výskytu Vetřelce a jeho přípravu na lov. Je tu k vidění i spousta jeho zbraní a některé ještě ve filmech nebyly použity. Jsou to pro nás novinky. ..........ČÁST 2 - Zde je vidět průnik Predátora do kosmické lodi Sulaco a jeho první kontakt z Vetřelci. Jsou to velice povedené souboje. Do akce se dostane i náš známí Vrhač sítí. ..........ČÁST 3 - Do soubojů se přidá i Vetřelec vylíhnutý z Predátora z první části a na scéně se objevuje i člověk. Predátor mezi tím použije spoustu svých zbraní, mezi nimi je i jakýsi štít na pravé ruce, kterým odráží střely z automatické zbraně. Slovo dostane i Vetřelčí královna, kolem které se pak odehrává finální souboj. ..........REDEMPTION - Predátory si zde zahráli SCOTT LESLIE, SCOTT REED a RYAN SARGENT. Mariňáka číslo 2 si zahrál osobně režisér snímku ALEX POPOV. Uslyšíme tady hudbu ze všech filmů, co byly na toto téma natočeny plus malou perličku - je zde slyšet skladba z filmu Mimic. Uvidíme i spoustu nářadí a věcí z různým příběhů o Vetřelcích i Predátorech. ..........1 - Hudba a vylíhnutí vajíčka z Vetřelce od Ridleye Scotta. ..........2 - V krátkém záběru jsou vidět i žluté obří nakladače, které použila Ellen Ripleyová ve filmu Vetřelci 2. ..........3 - Vetřelci zde nachystají past na Predátora v systému chodeb, podobných ve filmu Vetřelec 3. ..........4 - Je tu laboratoř a líhně vetřelčích " pavouků " podobné těm z filmu Vetřelec : Vzkříšení. ..........5 - Souboj Predátora z Vetřelčí královnou je odkaz na film Vetřelec vs. Predátor 1. ..........6 - A v neposlední řadě je tu i vylíhnutý Predalien, který řádí ve filmu Vetřelci vs. Predátor 2. Toto je sice krátký příběh, ale je neméně impozantní jak jeho předlohy. Zde k nahlédnutí - ČÁST 1 - http://www.youtube.com/watch?v=J0nLUYFc0H4 ČÁST 2 - http://www.youtube.com/watch?v=hPuinM90FAI&feature=related ČÁS 3 - http://www.youtube.com/watch?v=CuAmewvf3wY&feature=related ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Kdyby to byl film nějaké filmové společnosti, tak by to bylo rozhodně menší hodnocení. Ale, že to byl projekt jednoho člověka s cenou 500 USD a dva roky jeho života, tak davám 4 a tleskam Alexovi Popovovi. Bravo pokud vznikne další AVP měli by tě kontaktovat. A kdo říka, že sem tento filmeček nepatří, tak tomu říkam jsou tu dané horší klipy viz. přemluv babu a hvězdář. ()

george82 

všechny recenze uživatele

No když vezmu za kolik to bylo, tak ok. Kvalita animace je totiž hrozná, masky a obleky taky nic moc a hlavně ten děj?!?? Myslím, že predátor tam prošel naprosto všemy možnými souboji a pak stejně zdechnul....kdyby tam přiletěl, položil bombu a letěl do prdele, tak by to nebylo tak akční, ale alespoň by to nebylo tak tupý. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Cameo mariňáka si zahrál samotný režisér A. Popov. (Epistemolog)
  • Celkový rozpočet filmu byl pouhých 500 amerických dolarů. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama