Reklama

Reklama

Mendez je charizmatický riaditeľ malého cirkusu. Jedného večera navštívi lunapark. Tam sa stretáva s Willom, ktorý je nešťastný a zatrpknutý. Will sa po stretnutí s Mendezom rozhodne z lunaparku utiecť a pridať sa k Cirkusu Motýľ. (TV Lux)

Recenze (120)

Copysan 

všechny recenze uživatele

Tenhle 20ti minutový snímek pro mě byl největším filmovým překvapením. Viděl jsem spousty filmů, u kterých brečeli i větší chlapy než jsem já (např. Zelená míle nebo Vykoupení z věznice Shawshank), ale u žádného z nich jsem nebrečel. Ale v těchto 20ti minutách bylo tolik emocí, že mu může závidět většina dvouhodinových dojáků. Tentokrát při titulkách ani moje oko nezůstalo suché. Nádhera, všem doporučuji ()

TheTrox 

všechny recenze uživatele

Aby se mi takto líbil krátkometrážní film to se ještě nestalo. Cirkus celkově nemám moc rád, ale po zhlédnutí tak exceletního snímku, kdy jsem úplně hltal to krásné prostředí, prostředí plné příběhů lidí, které jsou tam skvěle zachyceny. Nick Vujicic zahrál přímo skvěle, je až neuvěřitelný jak může takový člověk jako on milovat život a radovat se z něj každý den, i přes to, jak vážné zdravotní postižení má. Když to shrnu, tak níž jak za 5* dát nemůžu! Celkové hodnocení: 90% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Obyvkle moc nevyhledávám filmy s cirkusovou tématikou, ale musím přiznat, že tohle mě vážně chytlo za srdce. Nádherná atmosféra a nádherný příběh. Něco co člověka vážně zahřeje u srdce a svým spůsobem poukáže na to, že každý má právo a i šanci na to aby byl šťastný. Jediné co k tomu stačí je věřit v to a nevzdávat se. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

To byla jedním slovem NÁDHERA!!! Jak někdo dovede do dvaceti minut vměstnat tolik lítosti, smutku, soucitu, odhodlání, laskavosti, dojetí, pospolitosti, hrdosti, životní energie, radosti......................................To člověk nevidí ani ve většině filmů trvajících 90 a víc minut! Normálně jsem se u toho rozbulel jako malá holka! Nemělo to sebemenší chybičku!!! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Filmový štáb včetně herců a komparzu čítal 150 osob. (heyda)
  • Natáčení probíhalo 12 dní. (heyda)
  • Krátkometrážny film videlo viac než 10 miliónov ľudí na celom svete, čo odštartovalo prípravu jeho celovečernej verzie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama