Reklama

Reklama

Mendez je charizmatický riaditeľ malého cirkusu. Jedného večera navštívi lunapark. Tam sa stretáva s Willom, ktorý je nešťastný a zatrpknutý. Will sa po stretnutí s Mendezom rozhodne z lunaparku utiecť a pridať sa k Cirkusu Motýľ. (TV Lux)

Recenze (120)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní citová ždímačka, která mě rozplakala. Nejhorší je, že takových lidí, kteří se smějí cizímu neštěstí, je na světě opravdu hodně. Nick Vujicic, který se opravdu narodil bez končetin, v tomto filmu hraje atrakci v cirkusu, kde si ho nikdo neváží a vystavují ho posměchu. Nakonec Willa objeví principál cirkusu Butterfly a vezme ho pod svá křídla..Dává tím tak Willovi šanci na mnohem lepší a radostnější život. Nickův příběh je hrozně smutný, ale on přesto žije naplno a má elánu na rozdávání, dokonce je motivační řečník. To si zaslouží opravdové uznání. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

"Nie je nič dobré na demonštrácii fyzických deformácií." Každý človek je výnimočný, len musí prísť na to, čím. Predsudky, pozeranie sa na druhých cez prsty sú rakovinou ľudského charakteru. Krátkometrážne filmy nepozerávam, preto sa ešte ťažšie ako inokedy (nerozhodnosť u mňa celkom bežná) rozhodujem, aké hodnotenie udeliť. Čítam v komentároch, že to je vlastne skutočný príbeh, preto je možné, že po ďalšom pozretí odpálim plné hodnotenie. ()

Reklama

osslik 

všechny recenze uživatele

Tenhle dvacetiminutový "kraťas ", motýlek proletěl náhodně kolem a vletěl do mých TOP 10... Velkofilm"Butterfly Circus" by asi nebyl problém, ale : "Ti, kteří mají co říct mluví krátce ….“ Tento film mě říká : mám naději, i když momentálně za nic nestojím a jsem k ničemu. Stačí že uvidím šéfa cirkusu proměn a půjdu za ním. Pak najdu i sám sebe a podle možností se angažuju v roli, kterou pro mě na míru vytvořil on, jedinný dokonalý principál... ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Obyvkle moc nevyhledávám filmy s cirkusovou tématikou, ale musím přiznat, že tohle mě vážně chytlo za srdce. Nádherná atmosféra a nádherný příběh. Něco co člověka vážně zahřeje u srdce a svým spůsobem poukáže na to, že každý má právo a i šanci na to aby byl šťastný. Jediné co k tomu stačí je věřit v to a nevzdávat se. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo 12 dní. (heyda)
  • Krátkometrážny film videlo viac než 10 miliónov ľudí na celom svete, čo odštartovalo prípravu jeho celovečernej verzie. (MikaelSVK)
  • Filmový štáb včetně herců a komparzu čítal 150 osob. (heyda)

Reklama

Reklama