Reklama

Reklama

Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera

(TV film)
  • USA Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster (více)
Trailer

Chtěli jste je, vrátili se! Hvězdy filmu Scooby Doo: Začátek jsou tu v dalším akčním dobrodružství, které kombinuje báječné hrané scény a efekty s nejskvělejšími nadpřirozenými detektivy všech dob. Škola skončila, nastala pohoda a Daphne, Velma, Fred, Shaggy a jejich čtyřnohý oblíbenec zamířili na letní brigádu v přepychovém country klubu. Děje se tu ale cosi podivného – něco, co by mohlo odstrašit všechny hosty klubu (a s nimi i práci, kterou parta nutně potřebuje!). Ve vzduchu se vznáší záhada. A taky romance, protože – božíčku! - Shaggy se zamiloval do Velmy. Mohou osobní vztahy tým rozdělit? Záhady s r. o. se pokoušejí vyřešit Kletbu jezerní příšery a dostávají se do pořádně kalných vod! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Dobře, vím že že si za to můžu sám, ale neodolal jsem a pustil si i druhý díl. A kupodivu nedopadl tak špatně. Velmě to sekne ještě víc, Daphne je ještě zrzavější, viděl jsem Uhuru a zahrál si i Jefferson D'Arcy. Zápletka je pořád stupidní, stejně tak humor, ale pro mě ten film určený nebyl takže si nebudu stěžovat. Slibuju že případné třetí pokračování už vynechám. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než předchozí díl! Sice se pokračuje ve stejné (ne)podobnosti postav, ale aspoň jsou charakterově o něco podobnější. Na Scoobym tu avšak šetří ultimátně. Ten se tam občas mihne jen tak, aby se neřeklo, jinak tam ale vůbec není. V tomto díle se více řeší vztahy, což aspoň trochu přidá nějaké vtipy. Shaggy dostal více prostoru, a tak jeho velmi podivný český dabing můžeme poslouchat o něco déle. Přidalo se též více animáčovských vtipů, což cením, protože oproti trojce se aspoň o nějaké vtipy tady pokusili a někdy i dokonce vyšly. Záhada je taková...zajímavá. Sice je zloduch vcelku očividný, ale to nevadí. Alespoň si s tím dali práci oproti trojce. Celkově znatelné zlepšení a dokonce se mi tento díl líbil víc než druhý. Akorát mě na konci nas*ali s těma kostýmama ze Scooby-Doo. Působí to na mě, jako by se tímto divákovi podle vysmívali do ksichtu, že sice mají ty kostýmy, ale jsou natolik líní sehnat pořádný casting. VYHODNOCENÍ: WTF TA FREDOVA ŽÁRLIVOST NA DAPHNE? ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom všem byla asi hlava Michaela Berrymana na talíři a cca posledních 10 minut. Zbytek tohoto dílu totiž byla až přeslazená romantická srágora, která s původní myšlenkou Scooby-Doo už měla pramálo společného. Já to furt říkám, že ty animáky byli mnohem lepší než filmové verze, navíc tohle obsazení moc charisma nepobralo. Příběh o čarodějnici a jezerní příšeře by sám o sobě nebyl vůbec špatný, ale tragické bylo hlavně to, že se ve větší polovině zápletky řeší vztahy a romantika mezi naši partičkou – což byla až na pár okamžiků docela nuda…Podprůměrná záležitost... ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám - nejsem žádný příznivec Scooby-Doo filmů, ale co je moc, to je moc. Tohle bylo fakticky STRAŠNÉ! Cokoliv, co jsem s postavičkou Scooby-Doo dosud viděl bylo oproti této "perle" oskarové veledílo (snad až na S.D. jde do Hollywoodu, to bylo skoro stejně tragické). Když pominu ubohoučké triky (viva Karel Zeman!, ten dělal před 60 lety asi 20x lepší), přeskočím tradičně připitomělý děj ("okořeněný" vztahy mezi hlavními hrdiny) a vynechám děsivě zvolené obsazení (Fred? Shaggy?? Daphe??? Velma???? wtf?????), tak... nezbyde nic. Velké, nafouklé nic. Ne, že bych snad čekal nějakou intelektuální zábavu, ale větší prča je snad i seškrábávání Scoobyho (nebo jakéhokoliv psího) lejna z vlastní boty. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Spočiatku som si myslel, že po tých troch hrozných dieloch, to už horšie byť nemôže a že tentokrát to bude lepšie, ale mýlil som sa. Tie predvídateľné scény a tie hrozné dialógy pôsobia nepozerateľne a nepočúvateľne. Vilma: "Keď to uvidíte, tak poviete: Páni!" Vilma: "Rezignujem na svoju funkciu!" Vilma: (V období, ktoré by malo byť v 60.rokoch, ale nie je) "Idem pozrieť wikipédiu." Mimochodom, tie skutočné čary si moli odpustiť a na vyše to pôsobí trápne, najmä tie žiarlivostné scény. Taktiež si nemyslím, že tie zvukové vedľajšie efekty sa tam hodili, či dokonca tie veci, čo každú chvíľu odniekiaľ zobral Scooby, napríklad husle na pláži, či bolo hlúpe to, keď namaľoval vchod na stene, ušiel ním a druhá obluda doň vrazila. To si niekto snáď pomýlil s kresleným filmom. Český dabing vzhľadom na to, že ide o komédiu a Shaggy je zvláštna postava nie je tak hrozný, ale v prípade Scoobyho to je naozaj zlé. Veľmi amatérsky film a navyše, keď svojím známym donesie na konci majiteľ toho rezortu veľký šek, pripomínajúci tie z lotérií, navyše kde je napísané, že od banky Hanna a Barbera, tak to celý tento hrozný film aj hrozne zavŕšilo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama