Reklama

Reklama

Red Dead Redemption: The Man from Blackwater

všechny plakáty

Obsahy(1)

Píše sa rok 1910. Západný svet umiera. Americké pohraničie prechádza krutým obdobím transformácie zo starých čias do moderných a Mexiko sa zmieta v období krvavej občianskej vojny. Bývalý trestanec John Marston (Rob Wiethoff) prenasleduje zločinca Billa Williamsona (Steve J. Palmer), keď na ceste narazí na polomŕtveho obchodníka s hadím olejom menom West Dickens (Don Creech). Neskôr putuje v bezútešnej krajine sužovaný nemilosrdnými lúčmi horúceho slnka. Pridá sa k násilníckemu šerifovi a psychicky labilnému vykrádačovi hrobov. Spoločne objavia stopy krvavého masakru osadníkov, ktorý má na svedomí Williamson. Vymyslia preto plán, ako preniknúť do opustenej pevnosti, v ktorej prebýva Williamsonov gang. Čaká však na nich nečakané nepríjemné prekvapenie. (Incantator)

(více)

Recenze (17)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě, co funguje ve hře, nemůže zákonitě fungovat i ve filmu. Hra vypadá filmově ale naprosto božsky, bohužel na ploše 24 minut se dá těžko rozehrát nějaký příběh. Sestříhané je to ale místy velmi důmyslně (scény, které na sebe ve hře nenavazují jsou zde propojené do jedné akční scény, aniž by si toho divák neznalý ps3 hry vůbec všiml). ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

V Rockstaru se rozhodli svůj titul zpropagovat skrze pětadvacetiminutovou reklamu, v níž dali nadanému režisérovi k dispozici první akt hry. Ten ho však pouze okleštil, zbavil smyslu a ničím ze svého talentu neobohatil... Čili jako samostatný krátkometrážní film to příliš nefunguje. Jako stylová reklama je to sice lepší, ale rozhodně ani tak zdaleka ideální. Škoda, nápad to na počátku nebyl vůbec zlý, jen ta realizace holt nevyšla. ()

Reklama

horskejvlk 

všechny recenze uživatele

RDR2 : vydání 2018 a zvědavě se vyhlíží zda-li bude i 3. Jednička mě nabavila jen kvůli zhýčkanosti na kvalitu 2. No a slavná 2 je dokonalá skvělý scénář, dabing, námět, technické zpracování je luxusní. Je to skvělý biják který hrajete Vy. Byť nejvíce mě bavily kapitoly 1 a 2 do zasněžených hor státu Ambarina jsem se stále vracel a chtěl tam žít, jen občas jsem slezl z pásma sněhu a ledu pro doplnění zásob ( káva, munice, léky ) a prodej masa a kožešin vše pouze 3 hvězdičkové, jen do horského obchodu ve vlakové zastávce Wales station. Po celou hru jsem byl slušný proto jsem šel do nebe ( vše zalité sluncem s jelenem ) a nikoliv do pekla za Mickem ( vše ponuré a kojot zalézá do temné jeskyně. Velmi dobře filosoficky promyšleno. ()

snared 

všechny recenze uživatele

Nie, radšej samotnú hru. Pro hráče, kteří už hráli a dohráli, celkem zbytečná, suchá promo půlhodinka jedný z nejlepších games, kterou kdy Rockstaři zplodili (samozřejmě nepočítám úžasný Manhunty a obligátní Grand Theft frančízu). Jen nechápu proč je tady Marston navlečenej do těch nejdebilnějších outfitů, co se ve hře vyskytujou. 2,5* ()

RakeW 

všechny recenze uživatele

Hra je to úžasná, ale tohle je bohužel hodně o ničem... Fakt si to radši zahrajte. Pro mě jasný důkaz toho, že vytažené cut-scény z her samostatně prostě nefugují, ať jsou to sebedokonalejší kousky. Tady je to dokonce doplněno o in-game záběry z jiné perspektivy a nějakým tím filmovým střihem navíc a přesto kde nic tu nic. // Vzhledem k tomu, že jsem RDR opět dohrál, tak jsem se k tomuhle propagačnímu filmu po nějakém roce a půl vrátil, přetrpěl ho až do konce a konečně přidávám i hodnocení. Dříve uvedená slova stále platí. Navíc bych dodal, že to nedrží pohromadě ani po technické stránce, s každým střihem se mění zaostření i barevný tón, někdy snad i grafické rozlišení, k tomu pochybná kontinuita scén a hlavně opravdu nesmyslně poslepovaný scénář. Celek je tak na úrovni podprůměrné machinimy s "vykradenými" animačkami přímo ze hry. Pokud se na tom Hillcoat skutečně podílel, tak je to důkaz toho, že bez živých herců toho moc nesvede. Radši mu měli dát prachy na nějaký na příběh hry naroubovaný hraný interierový kraťas se dvěma třemi postavami vyhroceně končící mexickou plichtou... ()

Zajímavosti (1)

  • Film je natočen na motivy stejnojmené videohry od společnosti Rockstar Games. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama