Reklama

Reklama

Recenze (4)

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

■ Sledovat cestu jedné generace k další... takovýmto způsobem ztvárněným v tomto filmu, byla opravdu pastva pro oči. ■ Příběh je to hodně silný a já byl zase naměko. ■ Když k tomu mimochodem přičtu pět mých oblíbených hereček v jednom filmu, tak mi nemůže vyjít nic jiného než má plná spokojenost. ■ [Viděno poprvé: 97/100] ()

Tanner 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl pro mě poměrně přešlap.. plytké dialogy, jejichž vcholem je zpravidla hlubokomyslná myšlenka typu "jsem ráda, že mám krásné děti"; prkenné bezrozměrné postavy a hrozivě přehrávající herci; přehnané scény se zoufale fádní a přepjatou hudbou; a navrch slaboduchý scénář, z něhož vypadne ve výsledku akorát to, že smyslem lidského (ženského) života je plodit fakáňata. Asi nejsem cílové pohlaví, ale bohužel jsem si připadal, že koukám na japonskou verzi díla Rosamunde Pilcherové. Uf.. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Soubor vzájemně propojených příběhů o lásce a samotě z různých časových období. Bohužel, větší část z nich mne příliš neoslovila - ani dějově, ani emočně. Moje oblíbenkyně Yuko se zde neobjevovala tak často jak bych si představoval, nicméně okouzlující dáma to je nade vší pochybnost. Z všech těch příběhů mne zaujal víceméně jen ten první z r. 1936, ten měl správný dramatický a emoční náboj, zbytek jsem už celkem prozíval. 65% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama