Reklama

Reklama

Konoha no sato no dai undōkai

  • Japonsko 木ノ葉の里の大うん動会 (více)
Animovaný / Akční / Fantasy / Komedie / Sportovní / Krátkometrážní
Japonsko, 2004, 11 min

Obsahy(1)

V Konoze se koná sportovní festival. Naruto bude mít co dělat, ale ne s festivalem, ale s prošlým mlékem, co vypil. Může tým 7 vyhrát, když má mezi sebou takového pošuka? (Zíza)

Recenze (9)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Tento special má jeden vynachádzavý moment, no mimo to divákovi neponúkne vôbec nič. Ak už sú vtipné fóry o výkaloch, tak musí byť vtipné úplne všetko. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Konoha pořádá sportovní hry pro tříčlené týmy a Naruto, jak jinak, chce zvítězit a ostatní nechat daleko za sebou. Poprvé se mi to moc nelíbilo. Nesnáším toaletní humor a stačí ho jen troška a já přestávám mít zájem. Podruhé jsem se zaměřil jen na to dobré a hned to bylo daleko lepší, protože ty dobré vtipy tam jsou a připomenutí známých osob je taky fajn. Navíc to je jeden z mála dílů, u kterých je lepší, když člověk dopředu ví, co přijde. ()

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

Tento Naruto speciál nemá chybu, náramně jsem se pobavil:)....Jsou sportovní hry v listové a jak už to bývá, Naruto má problém, ale né ledajaký:) ()

margitkaU 

všechny recenze uživatele

Výtečně zpracované dílo které nejen zaujme svými neuvěřitelnými bojovými scénami, dokáže I pobavit a to vtipy tak typickými Japonské zemi. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Tenhle speciálek mě docela pobavil, oproti ostatním to mělo aktivnější nádech. Aspoň že to mělo happy end.... pro někoho =oD ()

Reklama

Reklama