Reklama

Reklama

Azureus Rising

Krátkometrážní / Animovaný / Akční / Dobrodružný
USA, 2010, 6 min

Režie:

David Weinstein

Scénář:

David Weinstein

Kamera:

David Weinstein

Hudba:

Edwin Wendler

Obsahy(1)

Tento krátkometrážní snímek, odehrávající se v daleké budoucnosti, je příběhem mladého muže jménem Azureus, který uniká smrti a postupem času zraje v hrdinného bojovníka za svobodu. Azureus Rising je epický příběh vlastního objevování, povinnosti a lásky ke všem a všemu. (Ruuzha)

Recenze (41)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni animovana rezba, ktera vzdalene pripomina Crackdown, kde drsnak s modrym harem neustale nekoho rube, to vse s paradni animaci a solidni hudbou. Jasnejch 5*. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ohromující grafické zpracování, dynamické akční tempo a správná futuristická atmosféra. A jak je zde často zmiňováno, jeden z těch krátkých filmů pro které bylo vytvořeno HD. Nebo obráceně?:) ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Absolutní, dechberoucí nářez bez hlubší pointy, s výbornou animací i hudbou. Kdyby vznikla celovečerní verze, vůbec bych se nezlobil :-) 90%. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Skvostná animovaná akčná jazda, zručne kombinujúca súboj moderných zbraňových systémov so samurajskou obratnosťou a bojovými technikami. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Viděno třikrát a jistě ne naposledy, neboť tento kraťas je pro všechny milovníky akční anime (i když ta se tu docela ztrácí) darem z nebes. Akce - nasnímaná s maximálním efektem - se v podstatě nezastaví, příval dechberoucích momentek jakbysmet. Filmeček doprovázela věta "chcete vidět v kině?", a já doslova kříčím z plna hrdla: Hell yeah! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nic extra to není. Azureus se rozhodně povedl, ale opravdu tenhle krátkometrážní snímek nepřináší nic převratného. Celovečerní film by mi ale nevadil. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nářez. matrixově-titánová minipecka s dokonalou hudbou i animací budoucnosti... docela si tohle dovedu představit jako chuťovku před nějakým akčním celovečerákem. shodou okolností se mi to zrovna dneska takhle vyvedlo... mohlo to být skoro i delší a bylo by to za plnej počet. 80% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Víceméně jen intro či snad trailer na počítačovou hru, a tudíž je jeho řazení mezi krátkometrážní filmy víceméně hloupost, ostatně tomu odpovídá i neexistující příběh bez pointy či smyslu. Resp. příběh existující, leč videoherně tupý - chlapík umí hodně skákat, má modré manga vlasy a velký meč, takže jen tak hopsá po městě budoucnosti a rube co potká, aby nakonci zrubal i velkého robo-škorpiona. Toď vše. Ve vizuálním stylu nepodobném prolnutí Mass Effectu s anime, s dynamikou arkádové bojovky a kvalitou CGI na úrovní nejlepších herních enginů by jako součást hry ušel, nicméně samostatně je k ničemu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Chlápek s modrými vlasy a v kovovém obleku je v ráži a mydlí okolo sebe všechno, ať už mečem nebo s pistolí, přičemž nepohrdne ani obřím roboškorpionem. Mně se to líbilo, a to ani moc akční filmy nemusím, a celkově i z vizuální a hudební stránky to bylo zpracováno dobře. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Odkud já jen znám ta modrá upřímná kukadla? Aha už vím, je to Karafiátkovic Brouček s novým hárem. Akorát ta Beruška nějak nakynula. Velká, tlustá, bez teček. ;-) ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Ke shlédnutí : http://www.youtube.com/watch?v=P9DoKUtsNlM Ten típek mi připomíná trolla jak z world of warcraft.. Naštěstí to, ale s tím nemá jinak nic víc společného. Dobrá řežba a dokázal bych si to i představit, že by to mohl být i celovečerní film a né jen Krátkometrážní film. Jinak je škoda, že je to bez děje a jde tam jen o tu řežbu. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní sci-fi kraťas s velmi líbivou animací. Je to v podstatě pětiminutová řežba hlavního hrdiny s hordami protivníků. Celovečerní film bych uvítal s otevřenou náručí. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Skákací, létací, padací, jezdící, klouzací, běžící, svištící, unikající naváděcím střelám s modrým hárem.... to vše je Azureus. Dost svižná akční podívaná ač bez nějakého příběhu. Celovečerák bych ale nesnesla, protože na tohle je tak akorát těch 5 minut. K vidění zde: https://www.youtube.com/watch?v=nxQ22eSBQXA ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Hezký teaser nebo scéna z něčeho většího nutící vás okamžitě lačnit po zbytku. Animace i akce to je totiž opravdu stylová. Ovšem stojící takto samo o sobě vzhledem k absenci jakéhokoliv příběhu či hlubší pointy to kolem vás prolítne, efektivně zajiskří a brzy z hlavy zase vyšumí. // 75% ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že dávám 2 * jako jedna z mála, tak se ptám: v čem spočívala pointa tohoto kraťase? Něco mi uniklo ? Takhle to na mě působí pouze jako lepší upoutávka na hru.. ()

Reklama

Reklama